Trimis: 22 06 2017, 10:43 Titlul subiectului: "Gebrauchte" Lizenzen Office
Am nevoie de un Office privat (nu neaparat 2016) si am vazut ca exista de vinzare licente "second" pe Internet pentru versiuni mai vechi (e.g. 2013) pentru 50-60 EUR.
Are cineva experiente cu asa ceva ? Nu vreau sa am probleme cu licentierea legala. _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Eu mi-am cumparat acum catziva ani un Win XP asa, cred ca de pe softwarebilliger.de.
M-am inregistrat la Microsoft, am primit si updates usw., totul o functzionat ok.
Multumiri, tibib ! O sa vad ce au.
La mine povestea e stupida. Am cumparat licenta de Office 2013 (o galeata de bani), dar HDD-ul pe care era instalat a cazut la datorie.
Din pacate, hotmail (adica Microsoft !!! ) a decis sa anuleze toate adresele de mail (inclusiv cea pe care o folosisem pentru inregistrare) si - ca atare - am acum un License Key in raft, frumos inramat, dar pentru care nu mai am activation key. Si - bineinteles - e imposibil sa iei legatura cu ei sa-ti recapeti activation key-ul.
Promit ca e ultima data cind mai cumpar soft de la M$. _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Un scurt update: dupa o indelungata m****la cu M$, ca semn de bunavointa ( !!), au decis sa-mi trimita o noua cheie de activare.
De stiut pentru cei in situatii similare - insa va trebuie multa rabdare si calm. _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Eu am luat XP de pe eBay, Win7 si Office 2016 de pe Rakuten. Se actualizeaza fara probleme, la Win7 a trebuit sa fac activarea prin telefon. La preturile oferite si daca nu ai nevoie de ultimul soft imediat dupa lansare, nici n-as mai incerca altceva privat pt. Win si Office.
Multumim pentru tip. Nu cred ca cineva are (privat) nevoie de ultimele ragete de la M$.
Daca n-ar fi lipsa de suport (hard), as fi ramas la XP forever.
Sa vedem cit mai rezista 7-le... _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Daca n-ar fi lipsa de suport (hard), as fi ramas la XP forever.
Dar, vai, credeam ca-s singular!
Insa cind la scoala pruncu' foloseste Win10 si diriga ii trimite docomente fabricate-n Office 2013, iaca ma "obliga" situatia sa-i iau pruncului macar Win7...
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.