Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • ANUNT IMPORTANT  de catre crify la 15 Feb 2025, 8:00
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Handy Prepaid
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Handy Prepaid

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Software/Comunicatii
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    momomiro

Data inscrierii: Sep 23, 2002

MesajTrimis: 09 10 2011, 20:29    Titlul subiectului: Handy Prepaid Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Buna,
    Doresc sa trec de pe abonament Vodafone pe prepaid in alta retea.As dori sa aiba flat rate in Festnetz in De si foarte important sa fie ca pret cat mai ieftin cu Romania in festnetz.si mobil in RO eventual accesibil.
    Inainte sa sap Internetul m-am gandit sa va intreb pe voi poate aveti vreo recomandare.
    Mersi.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
    momomiro

MesajTrimis: 10 10 2011, 10:29    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

M-am apucat sa sap singur si m-am decis pt Bild mobil.Am considerat important Flatrate in Festnez,Flat rate in reteaua proprie (daca si sotia/familia e tot in retea cu tine) si cel mai ieftin für Auslandtelefonieren.
    Am pus aici providerii cei mai interesanti.Fiecare poate decide singur daca e interesat:
    http://dl.dropbox.com/u/35253462/public_general/2011_10_10_handy_prepaid_analyze.zip
    Sus
    BingoBongo

Data inscrierii: Oct 13, 2005

MesajTrimis: 10 10 2011, 10:51    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Buna "cercetare", multumesc. Imi pun acum intrebarea (avand O2 prepaid).. de ce sa mai raman la O2 (13c/apel, 29c/sms, 10eur/flat-200MB) in loc sa trec la Lidl (retea O2, 9c/apel, 9c/sms, 9eur/flat-500MB, banuiesc ca permit si ei VOIP)? Exista chestii "ascunse" la providerii astia "de cartier"?
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    momomiro

MesajTrimis: 10 10 2011, 10:55    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Eu analiza am facut-o exclusiv numai pt Sprache.Fara Internet.
    E scump unde esti cred eu si de aia si eu plec de la Vodafone.
    La astia de cartier preturile le gasesti pe net si alea sunt.Apoi n-ai ce sa patesti ca incarci cuc at vrei si cand nu mai ai chef de ei renunti instant.Fara hartii si din alea.Deci zic eu risc zero.
    Sus
    BingoBongo

MesajTrimis: 10 10 2011, 11:26    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Pai atunci chiar nu vad nici un motiv sa nu sar la Lidl cu numar cu tot icon_smile.gif
    Sus
    decoder

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 10 10 2011, 11:35    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

http://smartmobil.de are o oferta interesanta la 10 euro/luna fara contract
    100 minute + 100 sms + internet flat
    retea vodafone
    marius2677

Data inscrierii: Jul 26, 2002

MesajTrimis: 11 10 2011, 8:37    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Io am congstar prepaid: 9 centi / min peste tot, inclusiv in .ro pe Fix. E in reteaua D1 (Telekom) ! Iar net-ul ma costa 1 EUR la 3 megi, ceea ce pentru mine este suficient.
    Mai au si tot felul de flat rate, da' nu i-am verificat. Misto este insa, asa cum spuneam acoperirea, pentru ca e D1.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
    BingoBongo

MesajTrimis: 11 10 2011, 8:42    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

VOIP la D1 e voie?
    Sus
    itsme1234

Data inscrierii: Aug 20, 2002

MesajTrimis: 11 10 2011, 15:20    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Mi se pare ca oficial doar la O2 nu e interzis. Ultima oara la D1 si chat-ul (text presupun) era interzis, cel putin teoretic.
    Sus
    neanicu

Data inscrierii: Feb 16, 2004

MesajTrimis: 12 10 2011, 15:22    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

cum adica chat-ul interzis in D1?
    o app ca IM+ sau altele nu le poti folosi in D1 ?
    Sus
    itsme1234

MesajTrimis: 12 10 2011, 16:58    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ce zic ei chiar si pentru tariful de 74.95 eur:

Die Flatrate kann nicht für BlackBerry®, VoIP, Instant Messaging und Peer-to-Peer Verkehre genutzt werden.
    Sus
    BingoBongo

MesajTrimis: 13 10 2011, 6:31    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Am luat "in probe" o cartela Lidl (fonic) si vad ca merge foarte bine (retea O2) incl. voip/chat/whatever...
    Sus
    itsme1234

MesajTrimis: 13 10 2011, 11:24    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ca idee la (pachetul SIM preplatit) Fonic deseori exista oferte consistente de "puncte" Real peste punctele normale (trebuie un cupon primit prin posta sau se poate activa pe net daca nu ma insel). Vorbim de valori gen 5-10 EURO, SIM card-ul fiind in jur de 5-10 EURO cu in jur de 5-10 EURO credit.
    De asemenea la activare (pe fonic.de) daca bagati numarul altui cartelar fonic primiti si voi si prietenul 5 EURO.

Alta optiune care tine de cel putin 1 an (nu stiu cit o sa mai tina) este www.netzclub.net care au niste optiuni GRATIS (inclusiv un internet flat), SPAM-based. Spam-ul este MINIMAL, gen 1 SMS pe luna. Nu comandati n cartele pentru ca am auzit ca la 3 (sau 4) inregistrate pe aceiasi adresa (care in Germania de obicei e strada+numar) va blocheaza toate cartelele.
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Software/Comunicatii Ora este GMT
    Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media