Trimis: 24 01 2011, 14:37 Titlul subiectului: Pro Tv International
Buna, nu mai pot prinde Pro Tv International de o saptamana, de cand au schimbat frecventa. Am cautat manual si am introdus noile date care apar pe site, cu toate astea nu se vede nimic, imi apare ´keines Signal´. Ma poate indruma cineva cum sa procedez pentru a-l vedea din nou? Va multumesc.
Trimis: 05 02 2011, 14:53 Titlul subiectului: Re: Pro Tv International
Carmi a scris:
Buna, nu mai pot prinde Pro Tv International de o saptamana, de cand au schimbat frecventa. Am cautat manual si am introdus noile date care apar pe site, cu toate astea nu se vede nimic, imi apare ´keines Signal´. Ma poate indruma cineva cum sa procedez pentru a-l vedea din nou? Va multumesc.
Te referi la cel de pe HOTBIRD care este Free To air(liber) de captat?Pt.ca mai este si pe fostul SIRIUS tot liber de captat.
Frecventa corecta este: (din data de 19.01.2011)
Hotbird 6 (13.0°E) 11200.00 V 27500 5/6
Pe acest transponder trebuie sa iti intre si urmatoarele canale:
Pro TV International Rumänien Allgemein RRsat Frei
Al Fayhaa Irak Wirtschaft RRsat Frei
Mohabat TV U.S.A. Religiös RRsat Frei
CGN TV Südkorea Religiös RRsat Frei
Gali Kurdistan TV Irak Allgemein RRsat Frei
MTA International England Religiös RRsat Frei
Dieu TV Frankreich Religiös RRsat Frei
Russian Travel Guide Rußland Tourismus RRsat
IN TV Dubai Lebensstil RRsat Frei
Dipre TV Italien Variabel RRsat Frei
Compara datele. Ce receptor ai? Cit semnal ai pe acest satelit?
Daca totul e in ordine si tot nu iti mai apare semnalul trebuie sa bagi fecventele avansate cu VPID si SID-cred ca si asta poate ajuta ...
Laur, multumesc mult pentru raspuns.
Da, despre Hotbird e vorba...
Ma intrebi despre semnal...e ´keines´, desi postul il recunoaste, asta dupa ce bag datele, cele pe care le-am luat de pe site-ul lor.
Valorile de la frecventele avansate mi le poti da, bitte?
Iti multumesc mult,
Laur, multumesc mult pentru raspuns.
Da, despre Hotbird e vorba...
Ma intrebi despre semnal...e ´keines´, desi postul il recunoaste, asta dupa ce bag datele, cele pe care le-am luat de pe site-ul lor.
Valorile de la frecventele avansate mi le poti da, bitte?
Iti multumesc mult,
Carmi
Nu mi-ai raspuns la intrebari:
Ce receptor ai?
Ai semnal bun pe acest satelit?
Iti intra celelate canale care le-am insiruti eu mai sus?
Datele avansate sunt:
SID: 4701 VIDEO:2001 AUDIO:3001 rom
Pe receiver-ul meu scrie ´Silver Crest´...
Am cautat unele din programele pe care le-ai scris mai sus, sunt in lista, insa la toate apare ´keines Signal´.
Valorile pe care mi le-ai scris, nu-s asa de priceputa, banuiesc ca tre´sa le
scriu la
Video PID
AUDIO PID
PCR PID , asa-i? Ca ma incurca ´SID´, la mine nu apare asa ceva. Nu rade de mine, nu ma pricep...
Multumesc mult.
Pe receiver-ul meu scrie ´Silver Crest´...
Am cautat unele din programele pe care le-ai scris mai sus, sunt in lista, insa la toate apare ´keines Signal´.
Valorile pe care mi le-ai scris, nu-s asa de priceputa, banuiesc ca tre´sa le
scriu la
Video PID
AUDIO PID
PCR PID , asa-i? Ca ma incurca ´SID´, la mine nu apare asa ceva. Nu rade de mine, nu ma pricep...
Multumesc mult.
Se pare ca ceva nu e in regula cu acest transponder, daca nu iti intra nici unul din aceste canale...hmmm
Incearca sa bagi atunci :
Video PID:2001
Audio PID:3001
PCR PID:2001
uita de SID...care il poate inlocui PCR-ul(aluzii la partidul comunist sunt excluse)
Daca tot nu va merge(ce nu sper) da o cautare generala la acest satelit al tuturor canalelor = "automatic search"
Lista acelor programe postate de mine mai sus s-a modificat la data de 19 Ianuarie - s-ar putea ca receptorul tau sa nu fi memorat noile frecvente ci tot le mai are pe cele vechi.
Daca ambele metode propuse de mine astazi, precum si cautarea manuala la 11200 MHz nu da roade-va trebui sa faci un reset total al receptorului la WERKSEINSTELLUNG(factory settings), ca totul sa fie sters si sa rememorezi noile frecvente corect(asta avind in vedere ca totul ce priveste HARD-ul la antena ta parabolica este tehnic perfect in ordine inclusiv orientarea parabolei la curbura coloidala satelitara)
Ma bucur!
Cu placere si vizionare placuta. _________________ [img]https://www.jumbo-officeprint.ro/images/produse/WhatsApp%20Image%202020-04-15%20at%2011.19.14%20(1).jpeg[/img]
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.