Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ANUNT IMPORTANT  de catre The_messenger la 16 Sep 2024, 11:22
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - prepay internet in romania?
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

prepay internet in romania?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Informatii utile
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    terente

Data inscrierii: Jul 20, 2004

MesajTrimis: 25 04 2010, 8:36    Titlul subiectului: prepay internet in romania? Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ziua bunå la toatå lumea.As vrea så plec la varå in RO.( Bucuresti) si vreau

så-mi iau laptopul cu mine.Toate bune si frumoase, dar nu stiu dacå pot

cumpåra HSPA sau UMTS prepaid internet...o så plec pe la tarå in zona

Giurgiu si trebuie så aibå acoperire ruralå de asemenea...Este cineva care

imi poate recomanda un distribuitor de internet din RO. care intradevår

este eficace?

Multumesc anticipat pentru ajutor.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    itsme1234

Data inscrierii: Aug 20, 2002

MesajTrimis: 25 04 2010, 10:55    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Am mai recomandat pe undeva optiunea de 75 MB, 24h cu 0.75 EUR credit la vodafone prepay (merge de pe orice cartela preplatita inclusiv ex-kamarad sau mai stiu eu care, formezi *147# si urmezi meniul). Pare putin dar faci treaba cu ea: browsing, fring (=voip+IM) ore in sir, mail, google maps, etc. Asta de pe mobil - pe calculator trebuie sa ai grija in ziua de azi mai ales cu youtube&co (nu mai spun de automatic updates). Mai exista o optiune similara de 500 MB, 30 zile cu 3.99 EUR credit. De asemenea exista optiuni echivalente la Orange (n-am testat).
    Pentru trafic mai serios n-am vazut decit abonamente (eventual posibile si pentru perioade mult mai scurte, gen o luna) dar nu m-as incurca. Daca gaseste cineva preplatite ca in germania - respectiv chestii gen 1Gb, 1 zi = 2-3 EUR sau 5-10GB, 30 zile = 15-25 EUR, totul preplatit ar fi interesant de stiut.
    Sus
    cvoica

Data inscrierii: Jun 27, 2003

MesajTrimis: 26 04 2010, 8:19    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

In functie de ce doresti(net de pe mobil cu prepaid sau direct de pe laptop) urmareste aceste pagini inainte sa pleci in concediu:
    Net de pe mobil, cu prepaid(asta folosesc eu) si imi conectez telefonul cu windows mobile la laptop:
    https://www.vodafone.ro/personal/internet-si-date/internet-pe-mobil/oferta/index.htm#id1

Net direct de pe laptop, nu l-am incercat.
    https://www.vodafone.ro/personal/internet-si-date/internet-pe-pc/abonamente-internet-nelimitat/index.htm
    Sus
    tibib
    Biciclist Fruntas

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 26 04 2010, 8:47    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Eu de Craciun am fost in vacantza in Ro, mi-am luat o cartela Orange prepaid de la un chiosc, am activat optziunea de date 1Gb pe luna pt. 6 euro si o fost ok.
    Am un internet usb stick de la Vodafone.de, teoretic are sim-lock, cartela de orange merge insa fara probleme la mine pe netbook pt. ca am ubuntu, lock-ul probabil e pt. windows.
    Acoperire aici: http://www.orange.ro/acoperire/index.html
    Sus
    tibib
    Biciclist Fruntas

MesajTrimis: 26 04 2010, 9:00    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

se pare ca nu e 1gb ci doar 500mb. la cat surfez eu in vacantza, mai mult decat suuficient:
    http://www.orange.ro/prepay/internet-pe-mobil.html
    Sus
    itsme1234

MesajTrimis: 01 05 2010, 17:50    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Iata ca s-a completat oferta de la vodafone.ro:

https://www.vodafone.ro/personal/internet-si-date/cartela-internet/index.htm#id2

Citat:

Internet 10 zile 5EUR 0.5 GB 10 zile 3.6 Mbps
    Internet 10 zile intensiv 7EUR 1 GB 10 zile 3.6 Mbps
    Internet 30 zile 10EUR 1 GB 30 zile 3.6 Mbps
    Internet 30 zile intensiv 14EUR 2 GB 30 zile 3.6 Mbps
    Internet 30 zile super 20EUR 4 GB 30 zile 7.2 Mbps
    Internet 30 zile premium 30EUR 8 GB 30 zile 21.6 Mbps

Este prepaid dar pare sa necesite o cartela (SIM) de date (careia nu-i gasesc pretul dar parca am auzit ca gratis, sau mai precis te costa doar creditul de pe ea), nu l-am gasit ca optiune peste cartela prepay existenta. Optiunile vechi de 75 MB, 75 centi, 24h si 500MB, 3.99 EUR 30 zile peste cartela normala prepay (cred ca de orice tip vodafone) presupun ca ramin neschimbate pentru cei care au nevoie de mai putin trafic.

As zice ca per total problema e rezolvata, cu costuri simbolice.
    Sus
    itsme1234

MesajTrimis: 30 05 2010, 11:55    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Noutate neplacuta de ultim moment: planul Vodafone:

Internet pe mobil / 30 zile / 3.99 EUR credit / 500 Mbytes

are acum numai 250 MB inclusi. Desigur desteptii care le manipuleaza site-ul au facut o treaba in dorul lelii, astfel incit linkul "adinc" pe care l-am pus undeva mai sus inca mai arata 500 MB. Ma rog, tot e bine - ultima data aveau niste timpi negativi la niste promotii...
    Mentionez ca asta nu e promotie ci un plan existent de ani de zile si nu stiu ce le-a venit. Sincer sa fiu nu stiu ce le trece prin cap in conditiile in care rds-ul vine cu abonamentul de 2(-3?) EUR/luna - NELIMITAT.
    Sus
    tibib
    Biciclist Fruntas

MesajTrimis: 03 06 2010, 20:53    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

tibib a scris:
    se pare ca nu e 1gb ci doar 500mb. la cat surfez eu in vacantza, mai mult decat suuficient:
    http://www.orange.ro/prepay/internet-pe-mobil.html

Citat:
    To set up the option, call *100#, the Self Care service, free from your Orange mobile, and choose the "MMS, data and mobile settings" item from the "Services" menu, then “GPRS/EDGE” and finally pick the “Mobile internet” option you’d like to set up.

Eu postez acuma din Ro de pe Orange. Si astia au bulversat pachetul de date, eu nu am mai gasit optziunea aia de 500mb in Self Care asa cum e descris pe orange.ro. Am gasit insa o "oferta": 500mb plus nu stiu ce Orange bla-bla pt. 7,2 Euro pt. 30 de zile.
    Sus
    itsme1234

MesajTrimis: 04 06 2010, 5:52    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Faimoasa optiune Vodafone de 500 MB 30 zile 3.99 EUR exista acum la oferte (pe *147#) - tot cu 500 MB nu 250. Au facut o varza si cu apn-urile, cel care merge e live.pre.vodafone.com (care inainte era numai pentru prostia de vodafone live).
    Sus
    sdragos
    Biciclist Fruntas

Data inscrierii: Aug 02, 2002

MesajTrimis: 30 07 2013, 16:36    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Intentionez sa ma invart prin Ro (Bucuresti) pentru un weekend prelungit. Ce variante de prepaid cu date recomandati pt asa ceva? Banuiesc ca nu o sa trec de cateva sute de mega cu tot cu VOIP.
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

Data inscrierii: May 14, 2004

MesajTrimis: 30 07 2013, 19:42    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Vezi ca E-Plus are un pachet de prepay EU cu (daca tin minte bine) 500 Mb la 30 EUR.

PS: ultima data cind am fost (prin Apr, 12), Orange Ro avea un pachet BB unlimited la 12 EUR + TVA

Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh
    Sus
    sdragos
    Biciclist Fruntas

MesajTrimis: 31 07 2013, 18:48    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Merci! Diferenza de pret e evidenta. Ca sa nu mai zic de viteza oferita de oferta de data roaming ofeirta de providerii germani.
    sdragos
    Biciclist Fruntas

MesajTrimis: 31 07 2013, 18:49    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Hah... post scris in decurs de 3-4 ore... si nici nu pot sa il sterg.... Scuze. Sper ca s-a inteles ce vrusei a spune.
    tibib
    Biciclist Fruntas

MesajTrimis: 30 08 2013, 14:31    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Daca ajungetzi cu abonament Vodafone prin Ausland si folositzi Vodafone ReisePaket Data, atentzie la urmatoarea faza:
    In concediu in Ro am bookat la un moment dat pt. smartphone un "ReisePaket Data Welt 7 Tage innerhalb EU"; prin SMS, trimitzi scurt un "Woche" si se activeaza. Tre' sa coste 5 euro saptamana, ai 50 mb. Ei bine, concediul trece, isi ia Vodafone banii din cont si mi se pare suma incasata suspecta; ma uit online pe factura si treaba aia apare cu 30 euro taxata in loc de 5.
    Bag online o reclamatie scurta, si mi se dau 25 euro Guthaben inapoi, cu scuzele de rigoare.

Ideea e ca baietzii au schimbat ceva la pachetul ala incepand cu iulie 2013; dar schimbarea nu trebe sa se aplice clientzilor vechi. Probabil pt. ca abo-ul mi s-o reinnoit automat de curand(daca nu-l cancelezi se innoieste anual), m-o bagat la "clientzi noi". Desi sunt clientu' lor din 2001.
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Informatii utile Ora este GMT
    Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media