Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ANUNT IMPORTANT  de catre The_messenger la 16 Sep 2024, 11:22
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Transport cu autocarul
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Transport cu autocarul
    Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Drumuri europene
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    adina

Data inscrierii: Jul 08, 2002

MesajTrimis: 15 07 2002, 13:47    Titlul subiectului: Transport cu autocarul Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ce ziceti care firma e mai buna. Soferi seriosi si autocare mai comfortabile? Eu am calatorit o data cu Kessler si mi s-a parut OK. Insa am vazut ca autocarele EuroLines cu care ne-am intalnit aratau mai bine. Si cand am mers cu EuroLines-ul nu m-am simtit deloc bine. Nici nu vorbeau cu noi la microfon. Opreau ..nu spuneau inainte si asa mai departe..parca carau cartofi icon_smile.gif

Sa mai incerc si alte firme ?

Adina
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  
    Guest[cabasm]

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 15 07 2002, 13:55    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Incearca cu firma Double T. Au autocare de 4 stele.
    Sus
    Eugen

MesajTrimis: 16 07 2002, 7:25    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Si eu le-am incercat mai pe toate si cea mai buna mi s-a parut TransEuropa. Autocarele sunt foarte bune si soferii simpatici. A fost ca in excursiile cu scoala icon_lol.gif
    http://www.transeuropa.ro/
    Sus
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 16 07 2002, 8:11    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Cel mai util ar fi daca ati propune toate linkurile in sectiunea linkuri.

Asteptam propuneri si de categorii de linkuri...
    Sus
    bogdan

Data inscrierii: Jul 02, 2002

MesajTrimis: 30 08 2002, 8:40    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

[quote]
    Si eu le-am incercat mai pe toate si cea mai buna mi s-a parut TransEuropa. Autocarele sunt foarte bune si soferii simpatici. A fost ca in excursiile cu scoala
    Citat:

Un numar de teefon de la TransEuropa? Pe site-ul lor premiat nu gasesc nimic...
    Mersi mult
    Bogdan
    Sus
    Mirschea

Data inscrierii: Aug 15, 2002

MesajTrimis: 30 08 2002, 12:14    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

[quote="bogdan"]
    Citat:

Si eu le-am incercat mai pe toate si cea mai buna mi s-a parut TransEuropa. Autocarele sunt foarte bune si soferii simpatici. A fost ca in excursiile cu scoala
    Citat:

Un numar de teefon de la TransEuropa? Pe site-ul lor premiat nu gasesc nimic...
    Mersi mult
    Bogdan

Plecari din Germania sunt luni, vineri, sambata, duminica.
    Rezervari se pot face la urmatoarele nr. de telefon:
    0172/7153339 sau 0173/3220749.
    Plecarea din Stuttgart este la ora 13,00 de la peron 11 din autogara
    aflata langa gara centrala.

--
    Best regards,
    rezervari mailto:rezervari@transeuropa.ro

Mult succes!
    Asta e ce am primit de la ei de pe site. Dar despre ei am aflat si eu acum cateva zile de pe aici. Ceilalti (Atlassib, Touring-Eurolines) áu fost cand asa si asa spre bine , cand f. nasol, deci vreau sa mai incerc si alte firme si cred ca in a doua jumate a lui septembrie o sa apelez si eu la ei (mai ales ca au atata reclama aici!).

Mirschea
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM Numar MSNM 
    Guest[cabasm]

MesajTrimis: 30 08 2002, 12:44    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Nu va recomand Atlassib. E cea mai de kk firma. Conditii de transport din cele mai proaste, intarzieri si iau bani de la pasageri in granita.
    Sus
    dan02
    Bavarez Liberal

MesajTrimis: 30 08 2002, 12:53    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

cabasm a scris:
    Nu va recomand Atlassib. E cea mai de kk firma. Conditii de transport din cele mai proaste, intarzieri si iau bani de la pasageri in granita.

subscriu intru-totul (si inca o data in numele lui map icon_smile.gif
    Sus
    tutu

Data inscrierii: Aug 27, 2002

MesajTrimis: 30 08 2002, 13:10    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

cabasm a scris:

Yap. Atentie, lucreaza impreuna cu Touring/EuroLines. Daca luati bilet la unii, nu se stie in autocarul cui ajungeti icon_exclaim.gif
    Oricum, sunt la fel de ..... si unii, si altii.
    Bani la granita, am avut si 14 ore intarziere , soferi care NU vorbeau romana , drumuri gresite ...

DoubleT au fost civilizati, soferi OK, pacat ca autocarele lor (curate , decente ...) nu au TV.

Am auzit (nu pun mana in foc) ca si cei de la Marshal sunt in aceeasi "cooperativa" cu Atlassib/Touring.
    Sus
    Eugen

MesajTrimis: 30 08 2002, 14:03    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Subscriu la chestia cu Atlassib-ul. E infect.
    Tipii de la TransEuropa sunt singurii (din citi stiu eu) care merg in nord (Baia Mare, Satu Mare, Cluj, Bistrita, Suceava, Iasi).
    Chestia care mi-a placut cel mai mult la ei este ca ... sunt oameni. La un moment dat au facut un ocol de vreo 20 km ca sa duca o batrina pina la ea in sat. Era simpatic s-o vezi pe batrina cum ii saruta pe frunte pe vlajgani.
    Aaa, si inca ceva : au respectat graficul la minut.
    icon_wink.gif
    Sus
    bogdan

MesajTrimis: 30 08 2002, 14:15    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Citat:
    Tipii de la TransEuropa sunt singurii (din citi stiu eu) care merg in nord (Baia Mare, Satu Mare, Cluj, Bistrita, Suceava, Iasi).

Ce m-ai uns la suflet, nu cred ca o mai aparut pe forum "Satu Mare"....
    Bogdan
    Sus
    crify

MesajTrimis: 30 08 2002, 15:11    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

cabasm a scris:

Atlassib au si rulota, ceea ce sporeste pericolul... apropos, sunt singurii de care stiu ca au avut doua accidente...
    Eu am mers un dus-intors cu DoubleT, la dus a fost un echipaj super, la intoarcere nu prea... dar a mers icon_smile.gif

weekend placut,
    cristi
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM  
    Numar ICQ
    Justy

Data inscrierii: Aug 25, 2002

MesajTrimis: 30 08 2002, 19:08    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Buna icon_redface.gif .

Sant Iusti toti vorbiti despre calatori bun icon_wink.gif ,poate sa ami spuna cineva cand pleci an alta tara cu autobuzu normal icon_eek.gif .ce se antampla cu biletu.
    Adica soferu pune stampila sau rupe prima fila vreau sa stiu asta poate cineva sa ami raspunda icon_question.gif icon_question.gif .

Multumesc Iusti.
    Sus
    tutu

Data inscrierii: Aug 27, 2002

MesajTrimis: 31 08 2002, 8:37    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

La un bilet dus-intors ai 3 file.
    Prima fila o rupe soferul si o pastreaza la prima calatorie,
    La intoarcere o rupe si o pastreaza tot soferul, iar cea de a treia iti ramane tie.
    Cele trei file au culori diferite , ca sa nu se "incurce" .

Fii atent . Daca accidental se dezlipeste si una din celelalte foi cand verifica biletul, cere-i soferului sa faca o mentiune pe bilet, si sa puna stampila pe bilet !
    Noi era sa avem probleme, din cauza asta .
    Sus
    Justy

Data inscrierii: Aug 25, 2002

MesajTrimis: 31 08 2002, 13:10    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Buna.
    Multumesc pentru raspuns imi e de mare ajutor icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif .

iusti.
    Sus
    al_draghici

Data inscrierii: Jul 04, 2002

MesajTrimis: 31 08 2002, 20:42    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Eu am facut de ani de zile experiente foarte bune cu Kessler

REISEBÜRO KESSLER
    (0271) 3 57 45
    (0271) 38 15 73

O lista mai mare cu firme de profil se poate gasi aici

http://www.rom2.de/autocar.htm
    Sus
    AdrianaIobb

MesajTrimis: 09 09 2002, 13:23    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

A fost cineva recent cu autocarul in Romania si inapoi? M-ar interesa cam care e atitudinea in vami la intoarcere, se sta cu orele, etc?

Tocmai am aflat ca un bilet de avion Timisoara - Frankfurt e cat unul dus intors, si se revolta in mine spiritul de economie icon_smile.gif (eu am nevoie numa de bilet inapoi. Apropos, e cineva care se intoarce din RO pe 22 septembrie? icon_idea.gif )

Numai bine,
    Adriana.
    Sus
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 09 09 2002, 13:29    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Vezi ca partea frumoasa e ca firmele de autocare din Romania au inceput sa faca figuri la eliberat bilete doar dus... icon_smile.gif. Cred ca tre' sa le arati viza...

Cip
    Sus
    bogdan

MesajTrimis: 09 09 2002, 13:41    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Uta-te mai atent la ofertele de Budapesta (asta daca destinatia in Romania nu e departe de Ungaria)... Exista legaturi bune cu Budapesta, oferte pt tren, pt avion, sau chiar autobuze la preturi rezonabile... De acolo te descurci, doar de acolo incepe ESTUL icon_smile.gif
    numa bine
    Bogdan
    Sus
    AdrianaIobb

MesajTrimis: 09 09 2002, 13:42    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dcip a scris:
    Vezi ca partea frumoasa e ca firmele de autocare din Romania au inceput sa faca figuri la eliberat bilete doar dus... icon_smile.gif. Cred ca tre' sa le arati viza...

Cip

Na sper sa fiu intr-o dispozitie mai buna decat acum cand ma duc (daca ma duc) sa imi iau biletul, altfel cred ca o sa iasa cu scantei...

Calm acuma icon_smile.gif OK, asta nu e o problema, le arat viza si gata. Mie imi e groaza de figuri urate in vama, de asta as vrea sa imi fac o idee cam cum mai e in ultima vreme.

Multumesc de raspuns,
    Adriana.
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Drumuri europene Ora este GMT
    Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
    Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media