Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
adina
Data inscrierii: Jul 08, 2002 Locatie: Darmstadt
|
Trimis: 15 07 2002, 13:47 Titlul subiectului: Transport cu autocarul |
|
|
Ce ziceti care firma e mai buna. Soferi seriosi si autocare mai comfortabile? Eu am calatorit o data cu Kessler si mi s-a parut OK. Insa am vazut ca autocarele EuroLines cu care ne-am intalnit aratau mai bine. Si cand am mers cu EuroLines-ul nu m-am simtit deloc bine. Nici nu vorbeau cu noi la microfon. Opreau ..nu spuneau inainte si asa mai departe..parca carau cartofi
Sa mai incerc si alte firme ?
Adina |
|
Sus |
|
|
Guest[cabasm]
Data inscrierii: Jul 03, 2002
|
Trimis: 15 07 2002, 13:55 Titlul subiectului: |
|
|
Incearca cu firma Double T. Au autocare de 4 stele. |
|
Sus |
|
|
Eugen
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: München
|
Trimis: 16 07 2002, 7:25 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu le-am incercat mai pe toate si cea mai buna mi s-a parut TransEuropa. Autocarele sunt foarte bune si soferii simpatici. A fost ca in excursiile cu scoala
http://www.transeuropa.ro/ |
|
Sus |
|
|
dcip
Data inscrierii: Jul 01, 2002 Locatie: Pamantul sfant al sarmei de balot
|
Trimis: 16 07 2002, 8:11 Titlul subiectului: |
|
|
Cel mai util ar fi daca ati propune toate linkurile in sectiunea linkuri.
Asteptam propuneri si de categorii de linkuri... |
|
Sus |
|
|
bogdan
Data inscrierii: Jul 02, 2002
|
Trimis: 30 08 2002, 8:40 Titlul subiectului: |
|
|
[quote]
Si eu le-am incercat mai pe toate si cea mai buna mi s-a parut TransEuropa. Autocarele sunt foarte bune si soferii simpatici. A fost ca in excursiile cu scoala
http://www.transeuropa.ro/
Citat: |
Un numar de teefon de la TransEuropa? Pe site-ul lor premiat nu gasesc nimic...
Mersi mult
Bogdan |
|
|
Sus |
|
|
Mirschea
Data inscrierii: Aug 15, 2002
|
Trimis: 30 08 2002, 12:14 Titlul subiectului: |
|
|
[quote="bogdan"] Citat: |
http://www.transeuropa.ro/
Citat: |
Un numar de teefon de la TransEuropa? Pe site-ul lor premiat nu gasesc nimic...
Mersi mult
Bogdan |
|
Plecari din Germania sunt luni, vineri, sambata, duminica.
Rezervari se pot face la urmatoarele nr. de telefon:
0172/7153339 sau 0173/3220749.
Plecarea din Stuttgart este la ora 13,00 de la peron 11 din autogara
aflata langa gara centrala.
--
Best regards,
rezervari mailto:rezervari@transeuropa.ro
Mult succes!
Asta e ce am primit de la ei de pe site. Dar despre ei am aflat si eu acum cateva zile de pe aici. Ceilalti (Atlassib, Touring-Eurolines) áu fost cand asa si asa spre bine , cand f. nasol, deci vreau sa mai incerc si alte firme si cred ca in a doua jumate a lui septembrie o sa apelez si eu la ei (mai ales ca au atata reclama aici!).
Mirschea |
|
Sus |
|
|
Guest[cabasm]
Data inscrierii: Jul 03, 2002
|
Trimis: 30 08 2002, 12:44 Titlul subiectului: |
|
|
Nu va recomand Atlassib. E cea mai de kk firma. Conditii de transport din cele mai proaste, intarzieri si iau bani de la pasageri in granita. |
|
Sus |
|
|
dan02 Bavarez Liberal
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: bellevue di monaco
|
Trimis: 30 08 2002, 12:53 Titlul subiectului: |
|
|
cabasm a scris: | Nu va recomand Atlassib. E cea mai de kk firma. Conditii de transport din cele mai proaste, intarzieri si iau bani de la pasageri in granita. |
subscriu intru-totul (si inca o data in numele lui map |
|
Sus |
|
|
tutu
Data inscrierii: Aug 27, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 30 08 2002, 13:10 Titlul subiectului: |
|
|
cabasm a scris: | Nu va recomand Atlassib. E cea mai de kk firma. Conditii de transport din cele mai proaste, intarzieri si iau bani de la pasageri in granita. |
Yap. Atentie, lucreaza impreuna cu Touring/EuroLines. Daca luati bilet la unii, nu se stie in autocarul cui ajungeti
Oricum, sunt la fel de ..... si unii, si altii.
Bani la granita, am avut si 14 ore intarziere , soferi care NU vorbeau romana , drumuri gresite ...
DoubleT au fost civilizati, soferi OK, pacat ca autocarele lor (curate , decente ...) nu au TV.
Am auzit (nu pun mana in foc) ca si cei de la Marshal sunt in aceeasi "cooperativa" cu Atlassib/Touring. |
|
Sus |
|
|
Eugen
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: München
|
Trimis: 30 08 2002, 14:03 Titlul subiectului: |
|
|
Subscriu la chestia cu Atlassib-ul. E infect.
Tipii de la TransEuropa sunt singurii (din citi stiu eu) care merg in nord (Baia Mare, Satu Mare, Cluj, Bistrita, Suceava, Iasi).
Chestia care mi-a placut cel mai mult la ei este ca ... sunt oameni. La un moment dat au facut un ocol de vreo 20 km ca sa duca o batrina pina la ea in sat. Era simpatic s-o vezi pe batrina cum ii saruta pe frunte pe vlajgani.
Aaa, si inca ceva : au respectat graficul la minut.
|
|
Sus |
|
|
bogdan
|
Trimis: 30 08 2002, 14:15 Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | Tipii de la TransEuropa sunt singurii (din citi stiu eu) care merg in nord (Baia Mare, Satu Mare, Cluj, Bistrita, Suceava, Iasi). |
Ce m-ai uns la suflet, nu cred ca o mai aparut pe forum "Satu Mare"....
Bogdan |
|
Sus |
|
|
crify
|
Trimis: 30 08 2002, 15:11 Titlul subiectului: |
|
|
Atlassib au si rulota, ceea ce sporeste pericolul... apropos, sunt singurii de care stiu ca au avut doua accidente...
Eu am mers un dus-intors cu DoubleT, la dus a fost un echipaj super, la intoarcere nu prea... dar a mers
weekend placut,
cristi |
|
Sus |
|
|
Justy
Data inscrierii: Aug 25, 2002 Locatie: USA
|
Trimis: 30 08 2002, 19:08 Titlul subiectului: |
|
|
Buna .
Sant Iusti toti vorbiti despre calatori bun ,poate sa ami spuna cineva cand pleci an alta tara cu autobuzu normal .ce se antampla cu biletu.
Adica soferu pune stampila sau rupe prima fila vreau sa stiu asta poate cineva sa ami raspunda .
Multumesc Iusti. |
|
Sus |
|
|
tutu
Data inscrierii: Aug 27, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 31 08 2002, 8:37 Titlul subiectului: |
|
|
La un bilet dus-intors ai 3 file.
Prima fila o rupe soferul si o pastreaza la prima calatorie,
La intoarcere o rupe si o pastreaza tot soferul, iar cea de a treia iti ramane tie.
Cele trei file au culori diferite , ca sa nu se "incurce" .
Fii atent . Daca accidental se dezlipeste si una din celelalte foi cand verifica biletul, cere-i soferului sa faca o mentiune pe bilet, si sa puna stampila pe bilet !
Noi era sa avem probleme, din cauza asta . |
|
Sus |
|
|
Justy
Data inscrierii: Aug 25, 2002 Locatie: USA
|
Trimis: 31 08 2002, 13:10 Titlul subiectului: |
|
|
Buna.
Multumesc pentru raspuns imi e de mare ajutor .
iusti. |
|
Sus |
|
|
al_draghici
Data inscrierii: Jul 04, 2002
|
Trimis: 31 08 2002, 20:42 Titlul subiectului: |
|
|
Eu am facut de ani de zile experiente foarte bune cu Kessler
REISEBÜRO KESSLER
(0271) 3 57 45
(0271) 38 15 73
O lista mai mare cu firme de profil se poate gasi aici
http://www.rom2.de/autocar.htm |
|
Sus |
|
|
AdrianaIobb
Data inscrierii: Jul 04, 2002 Locatie: Stuttgart, Germany
|
Trimis: 09 09 2002, 13:23 Titlul subiectului: |
|
|
A fost cineva recent cu autocarul in Romania si inapoi? M-ar interesa cam care e atitudinea in vami la intoarcere, se sta cu orele, etc?
Tocmai am aflat ca un bilet de avion Timisoara - Frankfurt e cat unul dus intors, si se revolta in mine spiritul de economie (eu am nevoie numa de bilet inapoi. Apropos, e cineva care se intoarce din RO pe 22 septembrie? )
Numai bine,
Adriana. |
|
Sus |
|
|
dcip
Data inscrierii: Jul 01, 2002 Locatie: Pamantul sfant al sarmei de balot
|
Trimis: 09 09 2002, 13:29 Titlul subiectului: |
|
|
Vezi ca partea frumoasa e ca firmele de autocare din Romania au inceput sa faca figuri la eliberat bilete doar dus... . Cred ca tre' sa le arati viza...
Cip |
|
Sus |
|
|
bogdan
|
Trimis: 09 09 2002, 13:41 Titlul subiectului: |
|
|
Uta-te mai atent la ofertele de Budapesta (asta daca destinatia in Romania nu e departe de Ungaria)... Exista legaturi bune cu Budapesta, oferte pt tren, pt avion, sau chiar autobuze la preturi rezonabile... De acolo te descurci, doar de acolo incepe ESTUL
numa bine
Bogdan |
|
Sus |
|
|
AdrianaIobb
Data inscrierii: Jul 04, 2002 Locatie: Stuttgart, Germany
|
Trimis: 09 09 2002, 13:42 Titlul subiectului: |
|
|
dcip a scris: | Vezi ca partea frumoasa e ca firmele de autocare din Romania au inceput sa faca figuri la eliberat bilete doar dus... . Cred ca tre' sa le arati viza...
Cip |
Na sper sa fiu intr-o dispozitie mai buna decat acum cand ma duc (daca ma duc) sa imi iau biletul, altfel cred ca o sa iasa cu scantei...
Calm acuma OK, asta nu e o problema, le arat viza si gata. Mie imi e groaza de figuri urate in vama, de asta as vrea sa imi fac o idee cam cum mai e in ultima vreme.
Multumesc de raspuns,
Adriana. |
|
Sus |
|
|
|