Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • ANUNT IMPORTANT  de catre crify la 15 Feb 2025, 8:00
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - DigiTV.ro -> are cineva experienta in acest domeniu?
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

DigiTV.ro -> are cineva experienta in acest domeniu?
    Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Sa mintim poporul cu televizorul
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    Levi

Data inscrierii: Dec 02, 2002

MesajTrimis: 11 10 2005, 14:11    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Howdy,

am si eu o intrebare... poate s-a mai discutat asa ceva pe forum, daca da, atunci imi cer scuze, ca n-am avut rabdarea sa caut destul, si ma multumesc doar cu un link ... icon_smile.gif
    In caz ca nu, atunci iata intrebarea mea:
    Am aflat (cu intarziere icon_sad.gif )ca ar exista o modalitate de a vizualiza o multime de canale Romanesti si aici in Germania pt. doar 5 EUR/luna:
    http://www.digitv.ro/
    Satelit Intelsat 10-02 la 1.0°W pozitie orbitala. Programele se pot receptiona pe trei transpondere :
    Frecventa : 12687
    Polaritate : H
    Simbol rate : 27500
    Frecventa : 12723
    Frecventa : 12643

Intrebarea mea ar fi: daca s-a abonat deja cineva la RCS&RDS, care sunt experientele etc. Alta intrebare ar fi, daca exista cineva din München cu un astfel de abonament si daca da, este sau nu multumit de serviciil RCS&RDS? Se vede bine, fara probleme din München Satelitul Intelsat 10-02 la 1.0°W ? Ce diametru are antena? etc.

Mersi mult.

Numai bine,
    Levi
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 11 10 2005, 14:55    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Cred ca lipsa ta de rabdare ar trebui sa o penalizam inchizand threadul? icon_biggrin.gif

Avem un forum intreg care se ocupa cu probleme satelitare

http://www.ro-de.org/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=32 icon_mad.gif
    Manius176

Data inscrierii: Oct 21, 2005

MesajTrimis: 21 10 2005, 8:46    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Buna Lewi,

Experiente inca nu prea am din cauza ca inca nu am reusit sa primesc receiverul cu cartela. Am incercat prin cunostinte in ro dar inca nu a reusit.
    Cred ca cererea este foarte mare si va dura foarte mult.

Antena este deja montata si astept acum sa vad cand vor reusi ai mei din ro
    sa faca rost de receiver.

Acum despre antena:

Intelsat 10-02 am reusit printre altele sa il prind. DigiTV transmite un program Promo care nu este codat si cel putin stiu ca antena este montata bine. Acum prind cateva programe de pe intelsat care nu sunt codate si exista pe transponderele mentionate de tine. Cu 85cm multifeed am ca 90% semnal si programele fta care sunt de DigiTV transmise si se pot viziona si fara receiver sunt in calitate multumitoare.

Stau la 40km de Paderborn si cel putin aici in Germania cu o antena offset
    de 85cm ar trebui sa nu fie nici o problema. La tine in München
    ar trebui sa fie la fel. Doar unghiurile la instalare difera putin.

Probleme sunt doar cu receiverele ca se gasesc asa greu. Daca trimiti pe cineva in ro sa nu se amiteasca nimic ca se scoate din tara ca atunci nu mai primesti de loc.
    Sus
    uioreanu

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 21 10 2005, 9:11    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

da, merge bine in münchen. cu 85 cm diametru n-o sa ai probleme; receiverul
    nu e chiar perfect dar sunt multumit

cool, bug in nuke; acelasi thread in 2 forumuri diferite
    adipopa

Data inscrierii: Aug 13, 2002

MesajTrimis: 21 10 2005, 10:17    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Manius176 a scris:
    DigiTV transmite un program Promo care nu este codat

Sunt mai multe programe necodate in pachet (vezi OTV, DDTV, Practic etc.)

Manius176 a scris:
    Probleme sunt doar cu receiverele ca se gasesc asa greu.

Pai ai vazu ceva in Romanica care sa primesti fara spaga icon_lol.gif icon_lol.gif Da si tu acolo 100 de euroi si vezi cum il ai in 10 secunde icon_mad.gif icon_mad.gif . Ca doar lucrezi in Germanica si esti boier mancatias.

Manius176 a scris:
    Daca trimiti pe cineva in ro sa nu se amiteasca nimic ca se scoate din tara ca atunci nu mai primesti de loc.

De unde ai scos asta icon_eek.gif icon_eek.gif se poate spune fara nici o problema... ca doar sunt si ei constienti ca peste 70% din ce au (si vor) vinde se duce la "export". Singura problema ar fi cea de mai sus (sa ceara mai multa spaga icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif ).

Eu am, si am instalat multe prin zona. Merge fara problema, chiar si cu o antena de 60cm (daca ai un LNB bun), Singura problema ar fi, ca pe vreme rea pierzi mai usor semnalul.

Adrian.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    valeriussatelitus

Data inscrierii: Dec 08, 2005

MesajTrimis: 08 12 2005, 23:28    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Digitv se receptioneaza bine in Muenchen,85cm este buna,masurata receptia cu un aparat de masura de tip satlookmark4=tp1-75%,tp2-85%,tp3 si 4-90%.Am incercat si cu o antena de 40cm=tp1-48%,tp2-52%,tp3 si 4-58%.Numai bine!
    Sus
    claudiu_escu

Data inscrierii: Feb 18, 2005

MesajTrimis: 09 12 2005, 7:43    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

eu am de 1 an (deja), ce-i drept in Hannover, si merge perfect, sint total multumit mai ales pt programle gen Discovery, programe ce nu prea gasesti la teutoni din pacate...succes, eu zic ca merita!
    claudiu
    PS: cu antena de 85 cm ai semnal ~100%, vezi ca acum este o promtie la RDI, cu 55 Euro cumperi receiver si primesti gratuit abonament la pachetul baza pt un an...vezi forumul RDI sat
    Sus
    Manius176

MesajTrimis: 10 12 2005, 9:15    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Buna

de la inceputul lui Noiembrie am reusit si eu sa primesc reciverul.
    Cu ceva spaga cum a spus @adipopa nu chiar 100 Euroi (numai 40)dar vad ca numai asa merge.

De calitatea imaginii si a semnalului sunt multumit numai cu receiverul lor sunt
    probleme. Are multe probleme cu softul. Dar daca reusesti sa il programezi o data si il lasi in pace merge binishor.

Bafta si numai bine
    Sus
    marie-jeanne

Data inscrierii: Jul 09, 2002

MesajTrimis: 12 12 2005, 11:01    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Am inteles ca procedura clasica este: trimiti o cunostinta din Ro sa se inscrie la receiver+sa spuna pe cat timp vrea abonamentul initial (cu grija sa nu desconspire ca va fi scos in afara Romaniei).

Intrebarea vine acu: voi aici (in DE) cum ati intrat in posesia lui efectiva? Ca daca e sa luam litera legii, e o chestie ilegala sa trimiti asa ceva din Ro in Germania.
    Sus
    adipopa

MesajTrimis: 12 12 2005, 11:10    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

marie-jeanne a scris:
    Am inteles ca procedura clasica este: trimiti o cunostinta din Ro sa se inscrie la receiver+sa spuna pe cat timp vrea abonamentul initial (cu grija sa nu desconspire ca va fi scos in afara Romaniei).

Intrebarea vine acu: voi aici (in DE) cum ati intrat in posesia lui efectiva? Ca daca e sa luam litera legii, e o chestie ilegala sa trimiti asa ceva din Ro in Germania.

L-am bagat in bagaje si l-am adus cu masina, trenul, avion etc. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Adrian.
    Sus
    neanicu

Data inscrierii: Feb 16, 2004

MesajTrimis: 12 12 2005, 12:28    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Pe mine ma intereseaza pachetul de programe de la Digi/Focus/rcs, dar fara receiver, stie cineva solutia doar cu cartela si ce fel de CI-modul s-ar potrivi ?
    Sus
    adipopa

MesajTrimis: 12 12 2005, 17:45    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

neanicu a scris:
    Pe mine ma intereseaza pachetul de programe de la Digi/Focus/rcs, dar fara receiver, stie cineva solutia doar cu cartela si ce fel de CI-modul s-ar potrivi ?

Ce vrei tu e doar MaxTV. Se poate cu orice modul Viaccess 2.5 sau receiver care stie aceasta norma.

Adrian.
    Sus
    gabit25

Data inscrierii: Sep 04, 2002

MesajTrimis: 12 12 2005, 19:23    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Am impresia ca de la 1 ian 2006 DigiTv nu mai e chiar asa de ieftin cum eram obisnuiti, cam cu HBO&Cinemax ajungem la 40 RONI. Oare trebuie/putem sa ne re-orientam?
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
    Manius176

MesajTrimis: 12 12 2005, 20:15    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

neanicu a scris:

Buna

Cel mai bun ar fi Max-TV.

Poti sa afli mai multe pe Forumul RDI-Sat:

http://www.rdi-sat.com/f2/index.php

Bafta
    Sus
    Manius176

MesajTrimis: 12 12 2005, 20:23    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

marie-jeanne a scris:

Pai ca sa spunem asa l-am luat frumusel sub brat si am venit cu el in Germania. Cred ca firmele oferitoare ale acestor servicii in Romania stiu foarte bine cate pachete au iesit afara din tara dar atata timp cat contractele se incheie cu persone cu domiciliul in Romania ei sunt in legalitate.

Bafta si numai bine tuturor
    Sus
    getodakul

Data inscrierii: Mar 14, 2005

MesajTrimis: 12 12 2005, 21:00    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Citat:
    e o chestie ilegala sa trimiti asa ceva din Ro in Germania

...ba chiar unii dintre noi au ajuns ca "ilegali" p-aci.
    MC

Data inscrierii: Nov 11, 2003

MesajTrimis: 13 12 2005, 8:28    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

getodakul a scris:
    Citat:
    e o chestie ilegala sa trimiti asa ceva din Ro in Germania

...ba chiar unii dintre noi au ajuns ca "ilegali" p-aci.

Eh, nu chiar ilegal...
    Care e legea care va interzice sa luati aparatul in Germania?
    Sus
    adipopa

MesajTrimis: 13 12 2005, 11:18    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Problema aici nu e ca noi suntem in ilegalitate, ci faptul ca, de exemplu ProTv, nu are drept de transmisie decat pe teritoriul Romaniei (filme noi, meciuri de fotbal international etc). De aici e conflictul. Si tot de aici e si faptul ca respectivele p(r)osturi transmit codat in PowerVu pe satelit. Ca altfel ar fi taxate cu sume de 10 ori mai mari.
    De aici vine toata "ilegalitatea" icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Adrian.
    Sus
    ulenpas

Data inscrierii: Nov 02, 2004

MesajTrimis: 01 01 2006, 11:15    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Daca imi cumpar un receiver pt Premiere , platesc abonamentul pe un an si sunt detasat in Romania , imi iau raceiverul in Romania = sunt in ilegalitate? Premiere si-a codat semnalul , eu am platit pt decodarea lor - cine e in ilegalitate?
    Sus
    Steff

Data inscrierii: Feb 01, 2004

MesajTrimis: 01 01 2006, 14:24    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Pai dupa cum stiu problema este in felul urmator; Cand ProTv(sau alt post) cumpara drepturile de difuzare ale unui film il cumpara doar pentru teritoriul Ro ca sa iasa mai ieftin spre deosebire de posturile germane care cumpara drepturile de difuzare fara limita. In cazul in care cineva peste hotare poseda un receiver+cartela de receptie ProTv n-as spune ca este in "ilegalitate", ilegal ar fi daca furnizorul pachetului de programe ar vinde cartelele peste granitele Ro, nu?
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Sa mintim poporul cu televizorul Ora este GMT
    Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Urmatoare
    Pagina 1 din 17

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media