Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ANUNT IMPORTANT  de catre The_messenger la 16 Sep 2024, 11:22
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Romani in mainz,wisbaden,frankfurt sau prin apropiere?
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Romani in mainz,wisbaden,frankfurt sau prin apropiere?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Hessen/Rheinland-Pfalz
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    lucia78

Data inscrierii: Sep 28, 2005

MesajTrimis: 11 10 2005, 16:56    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Buna.ma numesc lucia,locuiesc in germania de 3 ani si jumatate iar in zona unde locuiesc eu nu sunt romani.Eu locuiesc in Rüdesheim am rhein,este o zone frumoasa turistica.as dori sa cunosc multi romani,sa ne intalnim,sa ne vizitam si cine stie poate chiar sa organizam petreceri.astept raspunsurile voastre.Pe curand!
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    alin71

Data inscrierii: Oct 12, 2005

MesajTrimis: 12 10 2005, 12:26    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

buna ! Ma numesc Alin si sunt din Frankfurt , oricand cu placere cunostinta cu romani .
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    dead-cat

Data inscrierii: Feb 04, 2003

MesajTrimis: 13 10 2005, 12:49    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Mainzu' organizam ceva? eusa_think.gif
    Karinus

Data inscrierii: Dec 30, 2004

MesajTrimis: 14 10 2005, 9:49    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Weekendul acesta sunt in zona, ar fii fain daca ne-am vedea icon_smile.gif icon_rolleyes.gif
    Sus
    de-ancutza-de

Data inscrierii: Aug 11, 2005

MesajTrimis: 08 11 2005, 18:23    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

vin in mainz,anca.
    Sus
    Petru

Data inscrierii: Nov 24, 2005

MesajTrimis: 24 11 2005, 18:28    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

salutare, cum de nu am dat de pagina asta de atätzi ani ^^! sunt din zona frankfurtului, dacä are cineva chef de o intälnire in weekends, sau stie de ceva events romäneshti , PM me icon_wink.gif ! sper sä dau de cät mai multi romäni respectiv romänce peaici ^^!

cya
    Sus
    webmaster

Data inscrierii: Jan 08, 2005

MesajTrimis: 24 11 2005, 18:49    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Incearca si tu sa nu postezi totusi pe fiecare thread din Hessen ca banuiesc ca au priceput oamenii....
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
    Petru

MesajTrimis: 24 11 2005, 18:55    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

ok scuze, unele nu le-am väzut decät dupaia! was first and last time i promise icon_razz.gif
    Sus
    Claudia

Data inscrierii: Aug 04, 2002

MesajTrimis: 09 01 2006, 17:42    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Informatii utile din zona......

Vrem sa organizam un chef sambata asta (14 Ianuarie 2006), chef de inceput de an....si am mai avea ceva locuri..ce ziceti v-ar interesa?

P.S. Chefu'e in Mainz, la sasu in (pt. cunoscatori), asteptam provincea.
    Mai multe detalii la mine in pm.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
    honey79

Data inscrierii: Nov 15, 2005

MesajTrimis: 09 01 2006, 18:14    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Cat ma bucur sa vad ca sunt atatia romani pe-aici. Ajunsesem sa cred ca eu sunt singura romanca in Germania. icon_lol.gif
    Desi sunt destul de departe de voi, sper ca, sooner or later ,sa ... ne-ntalnim.
    Sus
    sigele

Data inscrierii: Jan 09, 2006

MesajTrimis: 09 01 2006, 22:40    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

buna,noi locuim in gau algesheim,chiar peste rhein de rüdesheim
    Sus
    lucia78

Data inscrierii: Sep 28, 2005

MesajTrimis: 25 06 2006, 19:15    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Buna!imi pare nespus de rau ca nu am mai intrat pe acest forum,dar am avut cateva prb.Cine vrea sa organizeze ceva sa putem sa intalnim?Eu sunt dispusa sa va invit in rüdesheim(cine doreste).Va pot lasa si nr meu de mobil.01799176444.Sper sa putem organiza ceva ca sa putem sa ne cunoastem.Va pupic si astept sa vb icon_wink.gif !
    Sus
    Petru

MesajTrimis: 30 06 2006, 23:37    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dai nr.-ul täu de mobil asa pur si simplu in inet ? hmm icon_rolleyes.gif
    Sus
    Viscol

Data inscrierii: Jan 08, 2006

MesajTrimis: 01 07 2006, 12:13    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Petru a scris:
    dai nr.-ul täu de mobil asa pur si simplu in inet ? hmm icon_rolleyes.gif

Mare lucru ce se poate intampla, in cel mai rau caz te suna niste prosti care vor sa te inerveze si le inchizi telefonul si gata.
    Sus
    dead-cat

Data inscrierii: Feb 04, 2003

MesajTrimis: 01 07 2006, 12:37    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

metoda super-buna daca astepti un telefon important si te tot suna niste idioti.
    Viscol

MesajTrimis: 01 07 2006, 12:41    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dead-cat a scris:
    metoda super-buna daca astepti un telefon important si te tot suna niste idioti.

Aia nu te suna non stop ca isi consuma banii stai cu mobilul in mana si ii prinzi la fiecare apel atunci se satura. Sau schimbi cardul (mai nasol daca esti cu contract)
    Sus
    Petru

MesajTrimis: 01 07 2006, 15:58    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

esti cam nepätzit am impresia ^^ ! sau nu ai intälnit fete care au fäcut asa, iti povestesc ele nishte chestii de nu crezi icon_smile.gif
    Sus
    Viscol

MesajTrimis: 05 07 2006, 8:36    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Petru a scris:
    esti cam nepätzit am impresia ^^ ! sau nu ai intälnit fete care au fäcut asa, iti povestesc ele nishte chestii de nu crezi icon_smile.gif

Pai ce li sa intamplat hai zi ca-s curios icon_surprised.gif
    Sus
    RaduMota

Data inscrierii: Aug 29, 2004

MesajTrimis: 05 07 2006, 15:03    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

ideea era daca ne-am putea intalni in w/e asta; de exemplu la o bere si nu numai. mai ales ca se termina si cu fotbalu'.
    cine-i dornic de o iesire sambata in Frankfurt cu mare drag.

Radu
    0160-963-23-227
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Hessen/Rheinland-Pfalz Ora este GMT
    Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media