Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • ANUNT IMPORTANT  de catre crify la 15 Feb 2025, 8:00
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Legea imigrarii 2004
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Legea imigrarii 2004
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Rezidenta in Germania
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    vleude

Data inscrierii: Oct 09, 2002

MesajTrimis: 16 08 2004, 11:35    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Arbeitnehmer mit einem Bruttoverdienst über der Krankenversicherungspflichtgrenze (2004: bundesweit 46.350 €)

In rest ai dreptate .. raspunsul este perfid si nu spune nimic. Sa vedem metodologia de aplicare. Daca si aia e la fel atunci baietzii nu se dezmint .. ramane totul ca si pana acum la mana unui functzionarash.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    sdragos
    Biciclist Fruntas

Data inscrierii: Aug 02, 2002

MesajTrimis: 16 08 2004, 11:41    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Moaaaaaa (c)..... icon_eek.gif 92.700Euro/an pentru a scapa de emotii!!!!
    Astia e t%$^!!!
    Nooooo, inca un pic si ma vor pune pe linie moarta icon_evil.gif icon_twisted.gif icon_biggrin.gif

Kogaltz!
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    dan02
    Bavarez Liberal

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 16 08 2004, 11:42    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

@vleude, dupa parerea mea, exact, hoch insemna sa ai salariu mare si nu are lagatura cu calificarea (lingvistic??) , de exemplu sa joci la bayern münchen.
    in rest, nu sint avocat sa discut o lege/text/whatever.
    @sdragos, surorile medicale nu prea 'contribuie la buget', si spre deosebire de milionarii din fotbal, sint mult mai interesate in a ramine intr-o zona mai bogata decit de unde au plecat. si nu le da nimeni un sut proportional cu economia (care nici ea nu se schimba cum bate vintu, ci cu citeva procente aproape neglijabile), da nici nu le cade cineva in genunchi sa nu plece.
    Sus
    ckunst

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 16 08 2004, 11:49    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

sdragos a scris:
    Moaaaaaa (c)..... icon_eek.gif 92.700Euro/an pentru a scapa de emotii!!!!
    Astia e t%$^!!!
    Nooooo, inca un pic si ma vor pune pe linie moarta icon_evil.gif icon_twisted.gif icon_biggrin.gif

Kogaltz!

Salve Dragos,

pai ca sa scapi de emotii eu zic sa aplici de acum, daca vrei rezidenta. Chestia cu 2 X Beitragsbemessungsgrenze e valabila si in Ausländerrecht-ul actual. Nu trebuie sa astepti sa intre in vigoare noua lege a emigrarii.

In rest, felicitari pt. reusita! (traiasca Basel II icon_smile.gif ).
    Ti-ai schimbat nr. de tel.? Ca de ceva vreme imi raspunde numai mailbox-ul...

Numai bine,

Christian Kunst
    Sus
    vleude

MesajTrimis: 16 08 2004, 12:52    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dan02 a scris:
    @vleude, dupa parerea mea, exact, hoch insemna sa ai salariu mare si nu are lagatura cu calificarea (lingvistic??) , de exemplu sa joci la bayern münchen.
    in rest, nu sint avocat sa discut o lege/text/whatever.
    @sdragos, surorile medicale nu prea 'contribuie la buget', si spre deosebire de milionarii din fotbal, sint mult mai interesate in a ramine intr-o zona mai bogata decit de unde au plecat. si nu le da nimeni un sut proportional cu economia (care nici ea nu se schimba cum bate vintu, ci cu citeva procente aproape neglijabile), da nici nu le cade cineva in genunchi sa nu plece.

Pai inseamna ca ai probleme cu intzelegerea anumitor cuvinte icon_smile.gif A avea o calificare inseamna a te pregati intr-un anumit domeniu .. potzi dupa aia sa lucrezi ca gunoier ca acea calificare tot nu ti-o ia nimeni. De exemplu profesorii romani care lucreaza la capshuni icon_smile.gif nu inseamna ca nu au studiile respective ..
    Sus
    vleude

MesajTrimis: 16 08 2004, 12:53    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

BTW: nimeni nu va spune vreodata despre Balack .. chiar daca joaca la Bayern - ca este hochqualifiziert icon_rolleyes.gif
    Sus
    sdragos
    Biciclist Fruntas

MesajTrimis: 16 08 2004, 13:06    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

profesie != ocupatie, nu-i asa? Stiu eu ca pe vremea comunistilor ne tot intrebau care este profesia(de baza) si care este ocupatia. O ocupatie care ii dadea gata pe comunisti era aia cu frunza...
    Cu calificarile... eu as echivala cu profesia. Indiferent (zice io) de concluzia noastra, cred ca ideea are ceva cu cati bani aduce individu si domeniul unde activeaza. Banuisec ca nu poci sa ma declar subventionat de TATA(unde TATA = sursa celor 9.000 euro pe luna livrati regulat si la care sunt destul de idot sa platesc impozit) si arzator de gaz cat ii ziulica de lunga (sa zicem pe Feldberg).

Of, ce spirit de contrazicere mai bajeti icon_smile.gif Ia ca va dau eu acu fachkonzeptul meu de citit si va linistiti voi icon_razz.gif
    Sus
    sdragos
    Biciclist Fruntas

MesajTrimis: 16 08 2004, 13:11    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

@ckunst,
    Salutare,
    Vezi ca am atasat info aditionale pe privat.
    La mine BaselII se numeste IAS icon_smile.gif Uffff...

D.
    Sus
    Laurontario
    Ex-cavaler al frunzei de artar

Data inscrierii: May 09, 2003

MesajTrimis: 25 08 2004, 14:00    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Domnu' dcip,

Nu stiu daca asta s-a mai postat si nici nu am timp sa caut acuma, dar data fiind importanta anuntului il mai postez inca o data. Cred ca e relativ fresh, ca de abia l-am primit pe Google News.

'Von der Greencard zum Zuwanderungsgesetz '
    Mai multe aici:
    http://www.dradio.de/dlf/sendungen/campus/297113/
    Sus
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 25 08 2004, 14:24    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

BUUN MERSI
    Sus
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 25 08 2004, 14:29    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

http://www.dradio.de/dlf/sendungen/campus/297121/

http://ondemand-mp3.dradio.de/file/dradio/2004/08/24/dlf_1437.mp3
    Sus
    man

Data inscrierii: Feb 24, 2003

MesajTrimis: 14 10 2004, 11:55    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Pentru prima dată, Germania reglementează, printr-o lege, imigraţia: punctul central îl constituie deschiderea pieţei muncii pentru specialişti străini cu înaltă calificare, pentru bursieri, cercetători, o politică modernă de integrare şi un drept de azil îmbunătăţit. Prin această lege, care va intra în vigoare la începutul anului 2005, Germania va recunoaşte, pentru prima dată, imigraţia şi integrarea drept chestiuni oficiale. Această lege îşi propune să servească atît interesele Germaniei, cît şi pe cele ale imigranţilor.

Dezbaterile pe marginea legii imigraţiei au durat patru ani şi jumătate. La 1 iulie 2004, Bundestag-ul a putut decide modul în care imigraţia va putea fi reglementată în Germania. Noua lege a imigraţiei se bucură de un larg consens politic, iar acest consens se bazează pe faptul că, încă din anul 2000, comisia constituită în acest sens a prilejuit o largă bază de discuţii pentru a ajunge la o formă finală strict reglementată şi bine delimitată. Pentru aceasta, dreptul de azil va fi îmbunătăţit, iar integrarea străinilor, simţitor revigorată. Drepturile de acordare a cetăţeniei vor fi reformate şi, cu aceasta, condiţiile-cadru pentru cetăţenii străini din Germania vor fi din nou reglementate.

Legea imigraţiei asigură condiţiile unei păci sociale, a afirmat ministrul federal Otto Schily. De aceea, ar fi bine ca legea să fie bine primită. Unul dintre rezultatele cele mai importante ale noii legi este deschiderea pieţei muncii pentru străinii cu înaltă calificare, cum ar fi cercetătorii din domeniul It, precum şi specialiştii în computere, este vorba despre reglementarea Greencard pentru specialiştii It. Dacă se îndeplinesc condiţiile legale, aceştia pot primi viză de şedere pe termen nelimitat.
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Rezidenta in Germania Ora este GMT
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
    Pagina 11 din 11

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media