BTW, astazi mi-am adus aminte iara:
stie cineva cum poate fi dresat un android sa priceapa numerele unei firme (trunk)?
de exemplu, daca ma suna +49-89 89 989 XXX, unde X e orice intre 0 si 9, sa-mi spuna ca ma suna belzebut.gmbh?
Stiu, da' nu vreau nici cu vreun script sa bag toate cele 1000 de numere de telefon intr-un singur contact din agenda.
Thx _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus.
6310i a fost 350 euroni la lansare in 2002: https://www.golem.de/0203/18748.html
Stiu, high end dar ani buni a fost scump cu spume (si bun intr-adevar).
Dar eu am comparat mintal pentru ca am cautat un telefon cu singurele cerinte: bluetooth si 3G (ceea ce nu era asa mare chestie la ora aia) in 2008 si a am luat de nevoie un S-E la vreo 200 si ceva ca Nokia nu avea nimic sub sau aproape. Si tot nu era smart (nu punem la socoteala prostiile cu java nu stiu ce). Sigur, comparatiile sint proaste, existing Nokia si la 50 (si ulterior 20) in deceniul respectiv.
Nu stiu chestia cu filtrul, nu prea folosesc telefonul drept telefon, aproape deloc. Exista niste smecherii ce fac Rückwärtssuche (Samsung cred ca are una chiar instalata default si insista intr-o oarecare masura sa o folosesti, desigur ca sa le dai datele) dar sigur nu e cea care merge cel mai bine.
Cred ca va trebui - in curind - sa-l doteze si cu o chinga mica, sa ti-l legi de incheietura cu catuse ca-n filmele cu gangsteri (sau sa-ti dea un safe mic, la purtator) ca la banii astia esti clar tinta perfecta pentru street robbery...
Dar stai, cine isi ia un i13Max si mai merge pe strada ca Penner-ii ...? _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Am si eu o intrebare timida: ce aplicatie e "oficiala" ca sa arati ca esti vaccinat?
I-am vazut pe toti cum arata relaxati telefonul la intrare si trec repede mai departe. Ca sa nu ma fac de cacao scot si eu telefonul ca in husa lui am hartia aia DIN A4, cu cele 2 stampile, impaturita frumos si vad pe fata aluia care controleaza o surpindere dezamagitoare. Ba unul la un restaurant mi-a garantat ca sunt singurul nedigital, pana si ma-sa la 95 de ani are impfungul pe telefon.
Data inscrierii: Jan 28, 2003 Locatie: Germany, Wiesbaden/Mainz
Trimis: 18 10 2021, 9:57 Titlul subiectului:
CovPass
cip_a a scris:
Am si eu o intrebare timida: ce aplicatie e "oficiala" ca sa arati ca esti vaccinat?
I-am vazut pe toti cum arata relaxati telefonul la intrare si trec repede mai departe. Ca sa nu ma fac de cacao scot si eu telefonul ca in husa lui am hartia aia DIN A4, cu cele 2 stampile, impaturita frumos si vad pe fata aluia care controleaza o surpindere dezamagitoare. Ba unul la un restaurant mi-a garantat ca sunt singurul nedigital, pana si ma-sa la 95 de ani are impfungul pe telefon.
corona warn app, aplicatia oficiala.
cu ea scanezi qr-ul de pe hartie , ba chiar poti scana mai multe certificate, inclusiv pentru catel, purcel si pisica.
Atunci ai toata familia in app , esti complet digital interconnected
Si da, pana sa apara intrebarea, da, exista si posibilitatea de "remote sx.", cu "jucarii" contectate prin smartphone. _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus.
Pentru restaurante e buna de avut - just in case - si luca. Unii cer inca sa te si inregistrezi. _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Cred ca iti amintesti trecutul cam cu ochelari roz. Acum un an era 466.90 https://web.archive.org/web/20201113173109/https://www.apple.com/de/iphone-se/ iar acum e 479 https://www.apple.com/de/iphone-se/ . E exact cit da din TVA de 16% versus 19% (+/- 2 centi, depinde cum au calculat, a se nota ca inmultirea nu mai e asociativa daca lucrezi la doua zecimale cind iti trebuie mai multe). Acu' ca poate mai scapa pe undeva in jur de 400 vreo super-oferta (desi sint cam subtiri la Apple, apropo Samsungurile super-scumpe sint practic gratis la abonamentele mai greute pe care le-au scos la interval Samsung de aseara) aia e alta poveste.
In mai am luat de pe Amazon pt. aia mica un SE cu 502, m-am uitat acum, e 509.
128GB, Verkauf und Versand durch Amazon.
Pt. aia mare mi-a dat Telekom-ul de curand acelasi SE cu 99, la prelungire abonament pe 2 ani.
Si mie mi se pare ca au mai crescut preturile in ultimul an, e oarecum normal, un container de transportat acum pe juma de mapamond te costa mai mult si are toate sansele sa se blocheze pe drum.
Din cauza de inflatie, shortages si alte alea MULTE preturi au crescut, produse de negasit (ce, nevistat) la MSRP samd. Apple insa s-ar puta sa fie cel mai putin afectati.
Eu zic ca e cam best buy pentru oricine nu insista in ultimul milimetru de ecran sau camera. 6.5" AMOLED 120Hz 2400x1080, triple camera, Snapdragon 865, microSD, DeX, water resistance, wireless charging, etc.
Pentru oricine care nu vrea iPhone, la pret de cel mai ieftin iPhone (luat anul trecut ca acu' sint toate peste 400).
anu’ trecut, pe vremea asta, The_messenger a scris:
Holly Molly...
1800 (!!) un iFon13 top line?!?? Gee...
Cred ca va trebui - in curind - sa-l doteze si cu o chinga mica, sa ti-l legi de incheietura cu catuse ca-n filmele cu gangsteri (sau sa-ti dea un safe mic, la purtator) ca la banii astia esti clar tinta perfecta pentru street robbery...
Dar stai, cine isi ia un i13Max si mai merge pe strada ca Penner-ii ...?
13Max ca 13Max, da’ ati vazut Uatchu’ ala Ultra la 799 ?!?
Privind retrospectiv, insa, e clar ca E’pl impinge preturile in sus.
Acu’ 5(?) ani, diferenta intre n-2 si n la lansarea iFoanelor era pe la 500, acu’ 3, era pe la 575, acu’ e la >750+. _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Je, in asteptarea lui ai13 6’1 / 128 sub 750 nEUR...
Pariaza cineva pe asta intimplindu-se anul asta, sau o ia EUR la vale mai repede decit pretu’ in USD ? _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Deja de doua ori luna asta, desigur nu pentru prea mult timp, trebuie doar sa stai pe faza, plus in locuri mai ciudate, de la Selgros la Amazon.it dar se poate.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.