Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • ANUNT IMPORTANT  de catre crify la 15 Feb 2025, 8:00
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Me and my smart(phone)
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Me and my smart(phone)
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Software/Comunicatii
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    itsme1234

Data inscrierii: Aug 20, 2002

MesajTrimis: 05 04 2019, 5:59    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Nokia 3.1 la 89.99 la Aldi (incluzind pachetul de 10 euro alditalk, telefonul in sine simlock-free AFAIK):

https://www.alditalk.de/nokia-3-1-dual-sim-16gb-blau/p/30026574

Unde-s vremurile cind un dumbphone Nokia era de n ori mai mult?
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    foni
    Der Herr von

Data inscrierii: Mar 07, 2003

MesajTrimis: 05 04 2019, 7:03    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

itsme1234 a scris:
    Nokia 3.1 la 89.99 la Aldi (incluzind pachetul de 10 euro alditalk, telefonul in sine simlock-free AFAIK):

https://www.alditalk.de/nokia-3-1-dual-sim-16gb-blau/p/30026574

Unde-s vremurile cind un dumbphone Nokia era de n ori mai mult?

n ori?
    hmm, je a dat pe un 3210 100$ prin 2000-2001 si asta era un model mai scump pe vremea aia, hitul fiind 5110 (ceva mai ieftin).

considerand inflatia, sa fie n=2?
    foni
    Der Herr von

MesajTrimis: 05 04 2019, 11:19    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

BTW, astazi mi-am adus aminte iara:
    stie cineva cum poate fi dresat un android sa priceapa numerele unei firme (trunk)?
    de exemplu, daca ma suna +49-89 89 989 XXX, unde X e orice intre 0 si 9, sa-mi spuna ca ma suna belzebut.gmbh? icon_twisted.gif

Stiu, da' nu vreau nici cu vreun script sa bag toate cele 1000 de numere de telefon intr-un singur contact din agenda.

Thx
    itsme1234

MesajTrimis: 05 04 2019, 17:30    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

6310i a fost 350 euroni la lansare in 2002: https://www.golem.de/0203/18748.html
    Stiu, high end dar ani buni a fost scump cu spume (si bun intr-adevar).

Dar eu am comparat mintal pentru ca am cautat un telefon cu singurele cerinte: bluetooth si 3G (ceea ce nu era asa mare chestie la ora aia) in 2008 si a am luat de nevoie un S-E la vreo 200 si ceva ca Nokia nu avea nimic sub sau aproape. Si tot nu era smart (nu punem la socoteala prostiile cu java nu stiu ce). Sigur, comparatiile sint proaste, existing Nokia si la 50 (si ulterior 20) in deceniul respectiv.

Nu stiu chestia cu filtrul, nu prea folosesc telefonul drept telefon, aproape deloc. Exista niste smecherii ce fac Rückwärtssuche (Samsung cred ca are una chiar instalata default si insista intr-o oarecare masura sa o folosesti, desigur ca sa le dai datele) dar sigur nu e cea care merge cel mai bine.
    Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

Data inscrierii: May 14, 2004

MesajTrimis: 14 09 2021, 21:29    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Holly Molly... eusa_silly.gif

1800 (!!) un iFon13 top line?!?? Gee...

Cred ca va trebui - in curind - sa-l doteze si cu o chinga mica, sa ti-l legi de incheietura cu catuse ca-n filmele cu gangsteri (sau sa-ti dea un safe mic, la purtator) ca la banii astia esti clar tinta perfecta pentru street robbery...

Dar stai, cine isi ia un i13Max si mai merge pe strada ca Penner-ii ...? eusa_think.gif

Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh
    Sus
    cip_a
    Biciclist Fruntas

Data inscrierii: Jan 28, 2003

MesajTrimis: 18 10 2021, 9:23    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Am si eu o intrebare timida: ce aplicatie e "oficiala" ca sa arati ca esti vaccinat?

I-am vazut pe toti cum arata relaxati telefonul la intrare si trec repede mai departe. Ca sa nu ma fac de cacao scot si eu telefonul ca in husa lui am hartia aia DIN A4, cu cele 2 stampile, impaturita frumos si vad pe fata aluia care controleaza o surpindere dezamagitoare. Ba unul la un restaurant mi-a garantat ca sunt singurul nedigital, pana si ma-sa la 95 de ani are impfungul pe telefon.
    Sus
    qwq

Data inscrierii: Jan 28, 2003

MesajTrimis: 18 10 2021, 9:57    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

CovPass

cip_a a scris:
    Am si eu o intrebare timida: ce aplicatie e "oficiala" ca sa arati ca esti vaccinat?

I-am vazut pe toti cum arata relaxati telefonul la intrare si trec repede mai departe. Ca sa nu ma fac de cacao scot si eu telefonul ca in husa lui am hartia aia DIN A4, cu cele 2 stampile, impaturita frumos si vad pe fata aluia care controleaza o surpindere dezamagitoare. Ba unul la un restaurant mi-a garantat ca sunt singurul nedigital, pana si ma-sa la 95 de ani are impfungul pe telefon.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
    foni
    Der Herr von

MesajTrimis: 18 10 2021, 10:01    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

corona warn app, aplicatia oficiala.
    cu ea scanezi qr-ul de pe hartie icon_lol.gif, ba chiar poti scana mai multe certificate, inclusiv pentru catel, purcel si pisica.
    Atunci ai toata familia in app icon_biggrin.gif, esti complet digital interconnected icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Si da, pana sa apara intrebarea, da, exista si posibilitatea de "remote sx.", cu "jucarii" contectate prin smartphone.
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 18 10 2021, 13:16    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

CovPass e si mai simplu. Scan si atit.

Pentru restaurante e buna de avut - just in case - si luca. Unii cer inca sa te si inregistrezi.

Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 18 11 2021, 13:12    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Apropo, a remarcat cineva saltul de pret la aifoanele “entry” ?

Daca SE-ul era 379 anu’ trecut pe vremea asta, acu’ e cu 100 mai scump. Pam-pam.

Mai saptamina trecuta a fost rascoala la aldi pe 8-uri resapate la 279 (parca).

Sus
    itsme1234

MesajTrimis: 18 11 2021, 13:16    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Cred ca iti amintesti trecutul cam cu ochelari roz. Acum un an era 466.90 https://web.archive.org/web/20201113173109/https://www.apple.com/de/iphone-se/ iar acum e 479 https://www.apple.com/de/iphone-se/ . E exact cit da din TVA de 16% versus 19% (+/- 2 centi, depinde cum au calculat, a se nota ca inmultirea nu mai e asociativa daca lucrezi la doua zecimale cind iti trebuie mai multe). Acu' ca poate mai scapa pe undeva in jur de 400 vreo super-oferta (desi sint cam subtiri la Apple, apropo Samsungurile super-scumpe sint practic gratis la abonamentele mai greute pe care le-au scos la interval Samsung de aseara) aia e alta poveste.
    Sus
    tibib
    Biciclist Fruntas

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 18 11 2021, 14:37    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

In mai am luat de pe Amazon pt. aia mica un SE cu 502, m-am uitat acum, e 509.
    128GB, Verkauf und Versand durch Amazon.

Pt. aia mare mi-a dat Telekom-ul de curand acelasi SE cu 99, la prelungire abonament pe 2 ani.

Si mie mi se pare ca au mai crescut preturile in ultimul an, e oarecum normal, un container de transportat acum pe juma de mapamond te costa mai mult si are toate sansele sa se blocheze pe drum.
    Sus
    itsme1234

MesajTrimis: 18 11 2021, 18:02    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ala e noise generator-ul de la Amazon. Acum e 515. A fost si sub 500 in ultimele 30 zile: https://graph.keepa.com/pricehistory.png?asin=B08L6ZLFY9&domain=de

Din cauza de inflatie, shortages si alte alea MULTE preturi au crescut, produse de negasit (ce, nevistat) la MSRP samd. Apple insa s-ar puta sa fie cel mai putin afectati.
    Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 19 11 2021, 17:53    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

M-am uittat pe factura de SE de anul trecut si - intr-adevar - am gresit. A fost 389, nu 379.

Sus
    itsme1234

MesajTrimis: 20 11 2021, 7:02    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Intimplator exact la 389 exista la Media Markt Samsung Galaxy S20 FE NE (Fan Edition New Edition): https://www.mydealz.de/deals/sony-wf-1000xm3-99eur-guardians-of-the-galaxy-ps5-fur-3499eur-samsung-galaxy-buds-fur-59eur-xiaomi-mi-11-lite-5g-ne-128gb-289eur-ua-1890434

Eu zic ca e cam best buy pentru oricine nu insista in ultimul milimetru de ecran sau camera. 6.5" AMOLED 120Hz 2400x1080, triple camera, Snapdragon 865, microSD, DeX, water resistance, wireless charging, etc.

Pentru oricine care nu vrea iPhone, la pret de cel mai ieftin iPhone (luat anul trecut ca acu' sint toate peste 400).
    Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 07 09 2022, 19:46    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

anu’ trecut, pe vremea asta, The_messenger a scris:
    Holly Molly... eusa_silly.gif

1800 (!!) un iFon13 top line?!?? Gee...

Cred ca va trebui - in curind - sa-l doteze si cu o chinga mica, sa ti-l legi de incheietura cu catuse ca-n filmele cu gangsteri (sau sa-ti dea un safe mic, la purtator) ca la banii astia esti clar tinta perfecta pentru street robbery...

Dar stai, cine isi ia un i13Max si mai merge pe strada ca Penner-ii ...? eusa_think.gif

13Max ca 13Max, da’ ati vazut Uatchu’ ala Ultra la 799 ?!? eusa_silly.gif

Privind retrospectiv, insa, e clar ca E’pl impinge preturile in sus.

Acu’ 5(?) ani, diferenta intre n-2 si n la lansarea iFoanelor era pe la 500, acu’ 3, era pe la 575, acu’ e la >750+.

Sus
    itsme1234

MesajTrimis: 09 09 2022, 14:18    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

799 ... make that "Ab 999 €". No joke.
    Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 17 10 2022, 21:26    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Je, in asteptarea lui ai13 6’1 / 128 sub 750 nEUR...

Pariaza cineva pe asta intimplindu-se anul asta, sau o ia EUR la vale mai repede decit pretu’ in USD ?

Sus
    itsme1234

MesajTrimis: 18 10 2022, 18:28    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Deja de doua ori luna asta, desigur nu pentru prea mult timp, trebuie doar sa stai pe faza, plus in locuri mai ciudate, de la Selgros la Amazon.it dar se poate.

https://www.mydealz.de/deals/corporate-benefits-iphone-13-128-gb-farbe-mitternacht-2054243
    https://www.mydealz.de/deals/amazonit-bestpreis-apple-iphone-13-128gb-mitternacht-764eur-inkl-vsk-nach-de-2050962
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Software/Comunicatii Ora este GMT
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2
    Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media