Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ANUNT IMPORTANT  de catre The_messenger la 16 Sep 2024, 11:22
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Schluesseldienst Muenchen
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Schluesseldienst Muenchen

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Informatii utile
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    fotonel

Data inscrierii: Jul 27, 2004

MesajTrimis: 02 01 2018, 11:18    Titlul subiectului: Schluesseldienst Muenchen Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Salut, cineva a trantit usa si altcineva si-a dat seama ca cheia e in yala, dar pe partea ailalta. Fain la inceput de an Deoarece nu au prea multi bani si-au auzit povesti de groaza cu tepi de dela Schlüsseldienste, intrebam si pe aici: stie cineva un Schlüsseldienst bun si ieftin (nu trebuie sa fie prompt). A reusit vreunul sa deschida usa singur cu cartela din aia speciala? Sau e vreun baiat cu experienta in a deschide usi straine tocmai prin München si vrea sa ne ajute? N-au multi bani dar ceva bere ar sari icon_lol.gif
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    stefanluchian

Data inscrierii: Aug 13, 2002

MesajTrimis: 02 01 2018, 21:39    Titlul subiectului: Re: Schluesseldienst Muenchen Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

fotonel a scris:
    A reusit vreunul sa deschida usa singur cu cartela din aia speciala?

Da, de vreo 3 ori.
    Dar sa iei o cartela veche, de care sa nu-ti para rau daca se deterioreaza.
    Si sa n-aiba chip...
    Sus
    stefanluchian

MesajTrimis: 02 01 2018, 21:40    Titlul subiectului: Re: Schluesseldienst Muenchen Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

fotonel a scris:
    cu cartela din aia speciala?

cartela nu era speciala, era un card de giro-konto
    Sus
    tibib
    Biciclist Fruntas

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 03 01 2018, 7:41    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ni s-a intamplat si noua de-a lungul anilor, de vreo 3 ori.
    Primele dati s-a dus sotia la vecina de peste gard, tanti aia era o comoara, stia o gramada de lucruri, din pacate a murit acum catziva ani la o varsta respectabila. Tanti avea un numar pregatit pentru situatia asta, o venit un Schlüsseldienst din sat in 15 minute, a costat ceva de genul 20 sau 25 de euro.
    Ultima data in situatzia asta, acum vreo 2 ani, am dat cautare pe Google "Schlüsseldienst Poplacastein". Am luat primul numar si am zis unde sa vina. A venit in 30 de minute un baiat cu moaca de spargator si accent mai groaznic decat al meu. Cum a ajuns, a zis: doar pentru vizita, vreo 75 chiar daca nu mai facem "lucrarea". Spor de ora tarzie (era poate 19:00) iara ceva; spor de weekend ##,##. In total in jur de 300 euro. I-am zis ca-i sarlatan dar mi se plictisesc pruncii in masina si ca-i ofer 100 de eruo daca intru in casa. In 5 secunde a deschis usa cu un card (poate bancar), avea terminal pentru card, a facturat 100, trecand acolo pret urias si apoi rabat % pana la 100 si s-a carat.
    Deci: cautati Schlüsseldienst-ul real din sat, cu pravalie si nu apelatzi la serviciile astea online!
    Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

Data inscrierii: May 14, 2004

MesajTrimis: 06 01 2018, 3:40    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Noi avem noroc de vecini de treaba cu care am facut schimb de chei de urgenta icon_biggrin.gif

Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh
    Sus
    tibib
    Biciclist Fruntas

MesajTrimis: 08 01 2018, 11:55    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ha. Articol proaspat azi in focus:
    Betrüger scheffelten MillionenNotdienst betrog sogar die Polizei: Schlüsseldienst-Mafia kassierte jahrelang überhöhte Preise
    Sus
    tibib
    Biciclist Fruntas

MesajTrimis: 08 01 2018, 11:57    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Citat:
    Über massive Werbung in den Gelben Seiten und im Netz gaukelten die Geschäftemacher den Kunden vor, die Betriebe lägen direkt um die Ecke. Niedrige Anfahrtswege, niedrige Kosten, so die Logik. Doch wer die Nummern dieser Werkstätten anwählte, landete direkt im Callcenter der DSZ am Niederrhein. Die Mitarbeiter in der Telefonzentrale schickten dann per SMS freie Monteure los. Ehe diese aber zur Stelle waren, konnte viel Zeit vergehen.
    Sus
    tibib
    Biciclist Fruntas

MesajTrimis: 08 01 2018, 11:58    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Citat:
    Abgerechnet wurde stets nach demselben Muster: 60 Prozent für die DSZ, 40 Prozent für den „freien“ Mitarbeiter. Auch habe es klare Preisvorgaben gegeben: 159 Euro Minimum pro Einsatz plus 30 Euro für An- und Abfahrt. „Wenn ich beispielsweise 120 Euro nehme, werde ich nicht zu guten Gebieten geschickt oder ich bekomme nicht so gute Aufträge“, bekannte der Handwerker. „Die sehen genau, welchen Schnitt man hat.“ Stimmte der Umsatz nicht, „schicken die dann lieber einen anderen mit einem besseren Schnitt“. Wer wollte da nicht tricksen ?
    Sus
    neanicu

Data inscrierii: Feb 16, 2004

MesajTrimis: 17 01 2018, 10:35    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

o singura data am avut si eu ghinionul sa trag usa ducand gunoiul si sa raman pe afara fara cheie la mine.
    cum sectia de politie era dupa colt m-am dus in papuci direct la ei, mi-au ascultat povestea si tare amabili mi-au dat unul de-al lor in civil (dar cu arma sub geaca) sa-mi deschida usa.
    omul a scos o legatura de ace indoite profi si intr-un minut eram inauntru sa ii arat actele ca eu stateam acolo.

costuri zero in afara de un tutun, o limonada, o bomboana, etc.
    Sus
    stefanluchian

MesajTrimis: 28 01 2018, 14:32    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

another one bit the dust: 283€
    Sus
    pileat

Data inscrierii: Jul 29, 2011

MesajTrimis: 28 01 2018, 20:25    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Eu am o cheie facuta in plus si pusa in afara casei, undeva unde chiar daca o gaseste cineva, nu face legatura cu mine. De 3 ori am avut pana acum nevoie de ea. Sa inteleg ca am economisit vreo 700 icon_confused.gif In Ro intram cu scara lu Nea Stoica in casa icon_biggrin.gif
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Informatii utile Ora este GMT
    Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media