Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ANUNT IMPORTANT  de catre The_messenger la 16 Sep 2024, 11:22
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Nürnberg -transhumantza...
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Nürnberg -transhumantza...
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Bayern
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    agigi02

Data inscrierii: Nov 25, 2002

MesajTrimis: 19 02 2008, 6:53    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Buna Jaklin,
    Noi ne vom muta in Nürnberg in Iunie, dupa 6 ani in Hessen.
    Eu sint deja aici (in Nürnberg) de doua luni, dar trebuie sa asteptam sfarsitul anului scolar, pentru a ne muta cu totii.
    Am incercat sa contactez comunitatea de romani (vezi 2 posturi mai sus), dar fara succes...
    Ti-am trimis pm, poate luam legatura, sotia mea ar fi super incantata sa discute cu cineva care locuieste de ceva timp in Nürnberg.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    free3danule

Data inscrierii: Apr 04, 2006

MesajTrimis: 02 03 2008, 8:01    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

claudia_s a scris:
    marti nu pot, dar miercuri ar fi ok. iti las nr. meu de tel. intr-un pn. pe la 18 ar fi ok. icon_wink.gif

ce examen ai luni? tot studenta? icon_smile.gif

servus, am si eu o fata de 17 ani a venit in Nürnberg de 8 luni si nu are prietene acum studiaza la Pirkaimer Gymnasium si doreste sa cunoasca pe cineva din zona sa aiba cu cine sa iasa si am citit mesajele voastre si suna interesant ......

o zi faina si poate iese ceva ....
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
    GABRIELA35

Data inscrierii: Sep 20, 2008

MesajTrimis: 20 09 2008, 15:34    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Doresc sa fac si eu un anunt si anume;
    Organizez intalniri o data pe luna cu romance si ptr. romance in Nürnberg.
    Cele interesate pot sä-imi scrie pe adresa de mai jos:
    gabibusse2000@yahoo.de
    icon_smile.gif
    Sus
    BingoBongo

Data inscrierii: Oct 13, 2005

MesajTrimis: 20 09 2008, 15:45    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Super. Si se intalnesc intre ele? Sau se intalnesc si cu romani?
    Sus
    paraipan

Data inscrierii: Aug 20, 2002

MesajTrimis: 20 09 2008, 19:33    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

BingoBongo a scris:
    ...se intalnesc si cu romani?

ce... eshti nebun? vrei sa iasa romanashi ? icon_biggrin.gif
    Sus
    BingoBongo

MesajTrimis: 20 09 2008, 19:47    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Mie imi pare cam putin o data pe luna icon_rolleyes.gif
    Sus
    GABRIELA35

MesajTrimis: 21 09 2008, 17:57    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Serios??, chiar vä pare prea putin o data pe luna?
    Stiti lumea in general aici-a este foarte ocupata,stresata etc. dar daca totusi exista romance care sunt interesate sa se intalneasca sau sa ne intalnim mai des, nu esti nici o problema,dar eu zic sa facem mai intai de toate o lista sa vedem cate vom fii in total interesate de astfel de intalniri si atunci putem sa mai vorbim.Voi ce pärere aveti??
    Salutari!!!
    Sus
    paraipan

MesajTrimis: 21 09 2008, 20:21    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

da' ma facushi curios bre...
    di ce numa' romance?
    ai o problema cu barbatu' roman? icon_biggrin.gif
    o alergie,... ceva?

io is tare curios catz' o sa inscrie pe lista aia a matale ...
    din felu' cum scrii dai sa se intzeleaga ca aia de s-or intalnii cu matale au parte de o favoare ....
    hm,... in fine.
    Sus
    BingoBongo

MesajTrimis: 21 09 2008, 20:39    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Io am inteles ca se organizeaza intalniri pentru romance in care ele, romancele, intalnesc "ceva"... cateodata feminin ("cu romance"), altadata poate masculin ("pentru romance") icon_smile.gif De aia am si glumit cu "doar o data pe luna" icon_razz.gif
    Sus
    GABRIELA35

MesajTrimis: 21 09 2008, 20:56    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Numai romance deoarece se vorbeste romaneste si nu suntem in cautare de barbati ci de comunicare intre romance care au acelasi interese.
    Noi ne intalnim de doi ani de zile si suntem cateva care ne intalnim mereu,iar prin anuntul pe care eu l-am dat am vrut sä fac un apel acelor femei care sunt probabil in Nürnberg sau imprejurimi singure si s-ar bucura de astfel de intalniri.
    Nu este nimeni obligat sä participe la aceste intalniri, doar persoanele care intr-adevar sunt interesate si s-ar bucura de noi cunostinte.

paraipan ce favoare???

Salutari!!
    Sus
    Markus

Data inscrierii: Mar 28, 2011

MesajTrimis: 29 03 2011, 14:03    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Buna tuturor eu locuiesc in Erlangen la 17 km de Nürnberg is venit in germania de 6 luni si nu cunosc pe nimeni....mas bucura daca as cunoaste pe cineva......
    Sus
    Lora

Data inscrierii: Nov 26, 2005

MesajTrimis: 30 03 2011, 8:17    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Markus a scris:
    Buna tuturor eu locuiesc in Erlangen la 17 km de Nürnberg is venit in germania de 6 luni si nu cunosc pe nimeni....mas bucura daca as cunoaste pe cineva......

Poate n-ar fi rau sa incepi niste cursuri de limba romana cat stai prin zona.
    Sus
    paraipan

MesajTrimis: 30 03 2011, 9:02    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Lora a scris:
    Markus a scris:

Poate n-ar fi rau sa incepi niste cursuri de limba romana cat stai prin zona.

bai ce rautacisme... icon_biggrin.gif
    Sus
    Markus

Data inscrierii: Mar 28, 2011

MesajTrimis: 01 04 2011, 15:17    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

poate te deranjeaza si vrei sa imi dai cateva lecti de limba romana:)
    Sus
    gheghe

Data inscrierii: May 18, 2010

MesajTrimis: 31 01 2013, 16:21    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor ce se gasesc in apropiere de Nuernberg !
    Eu sunt in Nuernberg de un an si as dori sa revigorez acesta sectiune , mi-ar place sa reusesc sa fac o reuniune a celor ce locuiesc in apropiere .
    Asadar cei ce sunt interesati sa faca noi cunostiinte ii invit sa se inscrie aici . Reusim sa ne vedem la o cafea ori o bere ??
    Sus
    gheghe

Data inscrierii: May 18, 2010

MesajTrimis: 06 02 2013, 19:07    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Cred ca a scazut total apetitul de intalnire al romanilor din Nuernberg .
    sau ati avut experiente neplacute .....la asemenea intalniri ?
    Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

Data inscrierii: May 14, 2004

MesajTrimis: 06 02 2013, 20:53    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Intilnirile n-au fost niciodata punctul tare al ro-de-ului (a se vedea finalul apoteotic al petrecerii de 10 (?!?) ani), asa ca nu descuraja. Ceva-ceva o fi fost in istorie de se termina toate cu un succes rasunator.

Pentru amatorii de live online, (se pare ca) ceva ceaiuri dansante se coc pe fake-buch (cel putin prin unele zone)...

Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Bayern Ora este GMT
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4
    Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media