Trimis: 06 11 2010, 0:21 Titlul subiectului: DVB-S sa DVB-T
Am si eu niste intrebari in privinta cu televiziune digitala eu am cumparat un ieri un televizor full HD care are dvb-t, eu folosesc digi tv si un prieten mia spus ca daca vreau sa vad programele romanesti la calitatea cum se vad si cele nemtesti miar trebuii dvb-s deoarece eu am cele nemtesti prin cablu si cele romanesti prin satelit.
Intrebarile mele sunt:
-Ce imi trebuie sa vad programele de la digi-tv la calitate maxima deci HD cum le vad pe cele nemtesti, exista un reciver de la digi tv cu dvb-s sau am nevoie doar de un alt reciver mai nou ( al meu e cam 4-5 ani).
-daca nu RDS respectiv DIGI-TV nu are HD TV sau recivere necesare pentru vizionare in HD au dolce sau altcineva.
Astept raspunsurile voastre cat mai repede, in cel mai rau caz duc televizorul inapoi daca chiar nu merge sa vad romanii in HD.
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: Mainhattan (FFM) - DE
Trimis: 06 11 2010, 8:59 Titlul subiectului:
Daca esti multumit cum se vad posturile germane, dvd-urie, blu-ray, etc nu are rost sa duci televizorul inapoi. Pt. ca nu vezi posturile romanesti la aceeasi calitate ca cele germane, e de vina furnizorul. In cazul tau RDS. De cativa ani sunt in teste cu transmisia HD. Iar cand o sa termine de testat, tie o sa-ti trebuiasca un reciever HD. _________________ BOOM DIGGY DIGGY DIGGY BOOM DIGGY BANG
Data inscrierii: Mar 27, 2008 Locatie: Köln si etc
Trimis: 06 11 2010, 11:20 Titlul subiectului:
O sa vezi programele Digi la calitatea celor nemtesti atunci cand o sa transmita si ai nostri asa... Deci, mai degraba s-ar putea sa vezi un porc zburând...
N-are televizorul saracul nici o vina, el reda doar ceea ce primeste pe mufa..Iar "calitatea" de emisie de la Digi este la standardul din anii 90..
Eu ma multumesc cum se vede, decat nimic mai bine asa, si astept si eu sa vad cine e primul..porcul sau Digi..
Ma mir cateodata ce "lag" are Digi, uneori urmaresc cate un film cu sonorul celui anterior.. _________________ Neid ist die deutsche Form von Anerkennung.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.