Data inscrierii: Feb 04, 2003 Locatie: Mainz, Germany
Trimis: 03 05 2010, 15:41 Titlul subiectului:
as prefera joia asta, ca sambata updatui niste clustere si parca mai bine as avea mintea limpede.
sapt. aviatoare nu poci, ca am schimbul de seara. _________________ "Freunde der Südsee, geht mir net auf den Sack!" - J. Klopp
Eu nu vreau in principiu, ca nu stiu cum pot ajunge acolo... parca era vorba sa ne intalnim _in_ Frankfurt, nu? _________________ 'Hard work never killed anybody'
But why take the risk?
avand in vedere ca dead-cat are schimbul doi sapt viitoare, hai sa ne vedem undeva in saptamana de dupa...
eu propun luni pe 17mai sau miercuri pe 19mai, si sa ne vedem undeva in Frankfurt ca data trecuata ... cum mai sunt cam 10 zile pana atunci, sa vedem cine se anutza doritor
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.