Trimis: 05 03 2010, 12:27 Titlul subiectului: Drumul cu masina DE->RO [2010]
Ne despartim, nu fara un pic de nostalgie de threadul de 2009 si-l incepem pe cel din 2010 cu o intrebare.
Daca mergem de Pashti la romanika, avem voie sa luam si mielu' (sau porcu') inapoi prin vama .hu , bineinteles transhat si la lada frigorifica ? In 2007, desi .ro era in EU, nu era inca posibil. Era vorba de cauze de protectie alimentara, blah-blah .. Cum este acum ?
Sonderregelung in Bezug auf die Ausfuhr und die Einfuhr von bestimmten Waren in die Europäische Union, bzw. in ein Drittland
Lebensmittel
Bei der Rückreise aus einem Drittland nach Ungarn sollten rohes Fleisch,
daraus hergestellte Erzeugnisse, Lebensmittel mit Fleischgehalt, Milch
und Milchprodukte (leicht verderbliche Lebensmittel) nicht mitgenommen
werden, da die Einfuhr von diesen nur unter Einhaltung der
diesbezüglichen strengen Vorschriften und veterinärrechtlichen
Kontrollen zulässig ist.
Data inscrierii: Oct 21, 2004 Locatie: Jena, Deutschland
Trimis: 17 03 2010, 20:08 Titlul subiectului:
Noi anul trecut de Pasti, ne intorceam din tara, si am platit amenda 80 euro pentru o sticla de palinca de casa....in vama la unguri.... Si ne-au si luat-o!
Noi anul trecut de Pasti, ne intorceam din tara, si am platit amenda 80 euro pentru o sticla de palinca de casa....in vama la unguri.... Si ne-au si luat-o!
Apai... no... io ramaneam in vama pana cand o gatam!
Stie cineva cum e drumul timisoara (lugoj/caransebes) craiova?
Se poate merge pe acolo sau e mai bine pe valea jiului/oltului? Multumesc!
am fost acum 2 saptamini. Intre Lugoj si Caransebes sunt vreo 5-10 km care or sa te faca sa plingi. Mie imi venea sa-mi trec masina in brate peste desfundaturile alea. Restul drumului este decent.
In Lugoj cistigi mult timp daca la (primul) semafor o tai tot inainte si o iei pe celalalt drum (la primul sens giratoriu faci dreapta -cred ca acolo-i Primaria-). Drumul standard e in reparatii si plin de camioane in tranzit.
Vreau sa merg de Pasti spre Cluj pe M3 si am doua intrebari legate de traseu:
1. Care e varianta optima in Budapesta: sa trec prin oras - fara navi - sau sa ocolesc pe M0?
2. Cum e drumul M3 - Carei - Zalau - Cluj? Poate fi considerata o alternativa buna la M35 - Oradea - Cluj?
Mersi.
Ultima modificare efectuata de catre g_nicu la 24 03 2010, 9:34, modificat de 1 data in total
Data inscrierii: Jul 30, 2002 Locatie: momentarily lapse of reason
Trimis: 24 03 2010, 9:28 Titlul subiectului:
g_nicu a scris:
Va salut!
Vreau sa merg de Pasti spre Cluj pe M3 si am doua intrebari legate de traseu:
1. Care e varianta optima in Budapesta: sa trec prin oras - fara navi - sau sa ocolesc pe M0?
drumul prin oras e mai scurt si nu-i chiar complicat daca iti scoti o harta dinainte, dar ora de varf tine o mare parte a zilei
daca prinzi aglomeratie pierzi cam 2 ore.
noaptea ai putea incerca sa treci prin oras (cel mai bun timp al meu, 20 min de la m3 la m1, tot fara navi), dar in timpul zilei mai bine treci si de data asta pe m0.
poate se termina in curand si varianta nord si apoi se scurteaza drumul spre casa
La radare sau jmecheri ma asteptam, dar la cai lasati liberi pe autostrada nu:
Citat:
Din primele cercetări rezultă că în apropierea tronsonului nou de autostradă, unde a avut loc accidentul, sunt mai multe case unde proprietarii au cai, pe partea cealaltă a şoselei fiind câmpul de păscut, iar gardurile de protecţie sunt îndepărtate sistematic pentru a permite animalelor să traverseze şoseaua. Calul nu are microcip, fiind îngreunată astfel depistarea proprietarului
Tovarashi, hai sa va inform(atiz)ez, si sa va spui cum e drumu':
Praz City-Caransebes-Lugoj-TM-Cenad-M5
De la Craiova la Severin, e clara ... acelasi drum bun, modernizat aproape complet, da' care incepe sa-si arate varsta.
De la Severin la Orsova e moarte de om: Acolo unde nu sunt semafoare de Baustelle, sunt gropi ca dupa bombardament. Insa vestea buna este: se lucreaza vizibil, si largesc drumul si-l consolideaza.
De la Orsova la Caransebes: e aproape bine ... Mai sunt cateva portiuni nemodernizate, da' in rest este acceptabil ... Nu e bine marcat, da' e drept.
De la Caransebes la Lugoj este acelasi drum vechi, nemodernizat, da' care acu' fo' 3 ani era cel mai bun de pe intreg traseul. E acceptabil; Se putea si mai rau ... Si btw, se lucreaza.
De la Lugoj la TM: e parfum ... Mai ales noaptea e o splendoare, cu marcaj, reflectorizante si tot ce trebe ... Un vis ...
TM: Aceleasi drumuri de 2 lei cum au fost dintotdeauna
TM-Cenad: Idem ... La fel ca-ntotdeauna; Nemodernizat, da' fara camioane si deci nedistrus.
In Szeged se lucreaza la drum prin centru, si deci trebe ocolit, da' traseul este bine marcat.
Vestile bune: Se lucreaza vizibil la centura Severinului, Lugojului si TM. De asemenea se lucreaza si la M43
Vestea proasta: Am intalnit o tona de Garcea cu Loganurile si raderele noi. Daca nu erau baietii de pe contrasens activi la faruri, eram acum ceva mai sarac. De la Craiova la Cenad au fost 5+ radare; si asta in conditiile in care am plecat la ora 18, vineri din Craiova.
Oh God! Nici nu-mi vine sa cred ca am gasit site-ul asta. E genial. De vreo 6 luni fac "naveta" Romania - Germania cu avionul. O luna aici, o sapt in Ro. Nici nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa termin. Cred ca am 100 de intrebari. Locuiesc in Germania la vreo 150 de km de Stuttgart in Sonthofen. (Algoe)
Ca sa nu deviez de la topic,una dintre intrebarile mele este referitoare la drumul cu masina Iasi - Stuttgart (sau Sonthofen). Singura data cand am iesit cu masina din tara a fost la Bulgari, dar cu siguranta nu se compara cu drumul spre Germania. Nici macar nu stiu pe unde trebuie sa ies din tara. Oradea? Timisoara? Ce vami sunt? Prin Ungaria pe unde merg? Un site? O harta?
Cred ca mesajul meu suna complet idiot, dar credeti-ma nu sunt blonda natural, si stiu ca par tuta, dar chiar as avea nevoie de niste sfaturi. Cate ore/zile se fac? Cum e sa fii femeie si sa conduci singura atatia km? Imi da careva in cap noaptea prin Ungaria? (am mai auzit niste povesti de aceea intreb)
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: Mainhattan (FFM) - DE
Trimis: 14 04 2010, 22:07 Titlul subiectului:
De la Iasi pana la Sonthofen sunt in jur la 1700 km. Asta inseamna cam 2 zile, cu o noapte in Oradea. Un traseu posibil prin Romania ar fi Iasi - Roman - Piatra Neamt - Bicaz - Gheorgheni - Tg. Mures - Turda - Cluj - Oradea. Se poate si prin Pascani - Tg. Neamt - Vatra Dornei - Bistrita - Cluj - Oradea. Primul traseu trece pe la Lacul Rosu si e mai pitoresc. _________________ BOOM DIGGY DIGGY DIGGY BOOM DIGGY BANG
Data inscrierii: Aug 05, 2008 Locatie: Back to FFM...
Trimis: 15 04 2010, 18:26 Titlul subiectului:
Am venit si eu duminica trecuta din Ro.
Traseu : Praz City - Tg-Jiu - Deva - Arad - Turnu - Buda - Viena - FFM.
Drumul este super bun de la Deva incolo. Tg-Jiu - Deva...nu ma tineam cu injuraturile cate gropi erau. Efectiv bombardat drumul si nu ai pe unde sa le ocolesti.
Am preferat sa merg pe Turnu pt ca a fost mai liber si apoi am mers pe national in .hu pana la M5 aproape de Kecskemet (sau cum s-o numi). E mai scurt decat prin Arad - Nadlac - Szeged cu vreo 22 de km, liber liber si cam 85% din drum este national. Au fost cateva portiuni de drum mai prost dar per total, jos palaria.
Eu am intalnit de la Petrosani la Arad "numai" 8 radare. Cu toate ca baietii faceau blitz-uri, politistii nu pridideau cu musteriii care vroiau hartii scrise de mana de la ei.
@teo25: eu as vota pentru drumul cel mai scurt prin ro. Iasi-Ciocanesti (Vatra Dornei)- Borsa- Satu Mare- iesirea pe la vama Petea. In felul asta ai mai putini km prin Romania si gropi. Drumul Ciocanesti-Borsa se strica si se repara foarte des. Trebuie sa te interesezi de starea lui actuala (ai putea suna la un post de politie sau ocol silvic de pe traseu)
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.