Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Nelamuritu

Data inscrierii: Feb 07, 2007
|
Trimis: 07 02 2007, 2:50 Titlul subiectului: |
|
|
Salutare... Am si eu o nelamurire in ceeea ce priveste montarea Digi Tv-uli... Imi poate spune si mie cum se monteaza ??? Cum e treaba cu pozitionarea antenei??? Locatia este Spania si asa ceva chiar nu am nici o odee cum se monteaza
Merci si sper sa ma ajute cineva  |
|
Sus |
|
 |
MihaiAlex Stahanovist de curte

Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: inapoi in Timisoara
|
Trimis: 07 02 2007, 8:13 Titlul subiectului: |
|
|
...da o cautare pe forum dupa "satelit" sau "digi tv" si o sa vezi ce de informatii gasesti... _________________ Isus mergea pe apa,io merg pe vin cu apa |
|
Sus |
|
 |
stefanluchian

Data inscrierii: Aug 13, 2002 Locatie: Germania
|
Trimis: 07 02 2007, 9:48 Titlul subiectului: |
|
|
Io zic sa incepi de la satlex. Vaz ca (mai nou?) are in josul paginii si linkuri catre subiectele pe tema DigiTv de pe ro-de.org. Felicitari adminilor pentru colaborare. |
|
Sus |
|
 |
stefanluchian

|
Trimis: 12 02 2007, 7:44 Titlul subiectului: |
|
|
Aha, deci e nevoie de mai multe threaduri pe tema asta. Scuze daca te-am plictisit raspunzind si pe celalalt thread. Acu am vazut asemanarea... |
|
Sus |
|
 |
Nelamuritu

|
Trimis: 12 02 2007, 22:22 Titlul subiectului: |
|
|
Nu m-ai plictisit dar de 2 zile stau pe bloc sa reusesc instalarea lu gigi si tot nu mi-a iesit...semnal 10% ... inebunesc  |
|
Sus |
|
 |
claudiu_escu

Data inscrierii: Feb 18, 2005 Locatie: Mangalia (D)
|
Trimis: 13 02 2007, 6:45 Titlul subiectului: |
|
|
Nelamuritu a scris: | Nu m-ai plictisit dar de 2 zile stau pe bloc sa reusesc instalarea lu gigi si tot nu mi-a iesit...semnal 10% ... inebunesc  |
sfatul meu..imprumuta un alt receiver (un Humax, Nokia etc.), unul bun, si prinde satelitul Intelsat pe care e Digi, satelitul este predefinit in meniu, daca nu, incearca sa prinzi Thor-ul. Dupa ce ai reusit intoarce-te la conserva ta, te duci in meniu si ii dai "setarile fabricantului"
succes!
claudiu _________________ nici viitorul nu mai e ce-a fost! |
|
Sus |
|
 |
stefanluchian

|
Trimis: 13 02 2007, 7:48 Titlul subiectului: |
|
|
Sau un satfinder, poate poti sa imprumuti de la cineva, eventual inchiriezi de la magazin (daca o exista posibilitatea asta...)
Dar alti sateliti ai incercat sa prinzi? Asa, ca sa vezi daca solnita prinde macar ceva, poate-i lnb-ul busit, poate cablu, poate orice altceva...
Succes! |
|
Sus |
|
 |
TibiM
Data inscrierii: Aug 12, 2002 Locatie: DE
|
Trimis: 13 02 2007, 8:23 Titlul subiectului: |
|
|
a functionat de 2 ori in felul urmator (empiric):
- receiver-ul l-am fixat pe un canal "FTA" de pe Astra; fiind in DE am ales ARD
- am fixat antena "ochiometric" dupa celelalte antene din jur fixate pe astra;
- un pic de tunning pina cind am ajuns la un nivel de semnal satisfacator pe astra; a mers repede, astra avind un semnal bun
- am mutat receiver-ul pe un canal de pe intelsat
- am mutat antena in pasi mici spre vest pina cind am avut ceva semnal; apoi fine tunning daca e necesar - la mine nu a trebuit;
Ca receiver am folosit un Humax imprumutat. A durat ~1h.
Nu stiu daca va functiona in Spania.
Bafta! |
|
Sus |
|
 |
Nelamuritu

|
Trimis: 15 02 2007, 21:39 Titlul subiectului: |
|
|
Cum am spus si in celelalte thread-uri ... Am renuntat la ideea de a mai imi omora nervi... Da am si satelit findr am si busola insa se pare ca nu am eu noroc sa-l gasesc pe Gigi... Acum astept o minte mai luminata poate rezolva problema .... Am sa va tin la curent cu ce le intamplate si cum s-a rezolvat problema, DACA SE VA REZOLVA CANDVA, si sper sa nu trebuiasca sa trimit receptoru in tara ca ma duc eu cu el cu tot si dau Gigiu in judecat ca mi-a mancat toti nervii  |
|
Sus |
|
 |
Pruteanu

Data inscrierii: Sep 27, 2002 Locatie: DE
|
Trimis: 17 02 2007, 20:35 Titlul subiectului: |
|
|
Atentie la urmatoarele:
* cablul de la lnb pana la receiver sa nu fie prea lung ( cu cat e mai lung, cu atat se pierde mai mult din semnal )
* sa nu ai obstacole in fata ( gard de metal, etc. ).
* functie de calitatea antenei, este posibil ca lnb-ul sa nu fie centrat pe antena.
Din propie experienta, cand am avut antena aproape de reciver am prins sateltul doar miscand antena cu mana, foarte usor. Am lungit cablul - am avut nevoie de 30 de minunte sa-mi intre iar, si asta greu.... Orice variabila conteaza. |
|
Sus |
|
 |
pely66

Data inscrierii: Mar 10, 2005
|
Trimis: 18 02 2007, 16:04 Titlul subiectului: |
|
|
poti cauta mult si bine cu conserva de la digi satelitul intelsat 01 nu il vei gasi,
ia orice alt receptor si vei gasi sigur
bafta |
|
Sus |
|
 |
stefanluchian

|
Trimis: 18 02 2007, 19:37 Titlul subiectului: |
|
|
lasa-l, nu-l mai necaji, c-a dat deja cu banu de masa... |
|
Sus |
|
 |
Nelamuritu

|
Trimis: 18 02 2007, 20:42 Titlul subiectului: |
|
|
Cum am spus ... tot la ideea raman ca iti trebui noroc pt gasirea acestui satelit ce c... Dr trebuia sa platesc ca na asta e... Nea instalatoru nu a facut nimik diferit de mine numai ca el a atins antena aia si in 2 minute functiona excelent... Probabil e vrajitor dar asta e.... Nu am avut eu noroc |
|
Sus |
|
 |
ovio

Data inscrierii: Jan 28, 2003 Locatie: Sindelfingen
|
Trimis: 28 06 2009, 17:30 Titlul subiectului: |
|
|
Salut, stie cineva daca merge digi tv pe un satelit-receiver humax entavio blu-fox CI cu Smartcardreader (nagravision) e in oferta la mediamarkt cu 59,-
numa bine
Ovidiu |
|
Sus |
|
 |
dani
Data inscrierii: Sep 25, 2002 Locatie: Germany, Wiesn
|
Trimis: 29 06 2009, 7:15 Titlul subiectului: |
|
|
La Gigitv receiverul este imperecheat cu cartela. asta inseamna ca o cartela va functiona numai cu receiverul ei.
Exista posibilitatea de a folosi cartela si in alte receivere, dar pentru asta ai nevoie de un receiver mai potent, mai multe cunostinte din domeniu , Boxkey si RSA pentru cardul respectiv.
Detalii gasesti aici:
http://www.sateliti.info/showthread.php?t=5624&highlight=boxkey
Daca vrei sa prinzi posturi ro cu alt receiver, ia-ti focussat, acolo cartela merge in orice receiver.
PS: deocamdata digi merge pe Nagra2 pentru care exista emulator. Deci cu niste key pe care le gasesti pe net poti decoda pachetul gigi. Asta pana cand se va trece la nagra 3 si atunci ramai in intuneric. |
|
Sus |
|
 |
|