Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • ANUNT IMPORTANT  de catre crify la 15 Feb 2025, 8:00
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Instalarea Digi Tv
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Instalarea Digi Tv

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Sa mintim poporul cu televizorul
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    Nelamuritu

Data inscrierii: Feb 07, 2007

MesajTrimis: 07 02 2007, 2:50    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Salutare... Am si eu o nelamurire in ceeea ce priveste montarea Digi Tv-uli... Imi poate spune si mie cum se monteaza ??? Cum e treaba cu pozitionarea antenei??? Locatia este Spania si asa ceva chiar nu am nici o odee cum se monteaza icon_redface.gif
    Merci si sper sa ma ajute cineva icon_razz.gif
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    MihaiAlex
    Stahanovist de curte

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 07 02 2007, 8:13    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

...da o cautare pe forum dupa "satelit" sau "digi tv" si o sa vezi ce de informatii gasesti...
    stefanluchian

Data inscrierii: Aug 13, 2002

MesajTrimis: 07 02 2007, 9:48    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Io zic sa incepi de la satlex. Vaz ca (mai nou?) are in josul paginii si linkuri catre subiectele pe tema DigiTv de pe ro-de.org. Felicitari adminilor pentru colaborare.
    Sus
    stefanluchian

MesajTrimis: 12 02 2007, 7:44    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Aha, deci e nevoie de mai multe threaduri pe tema asta. Scuze daca te-am plictisit raspunzind si pe celalalt thread. Acu am vazut asemanarea...
    Sus
    Nelamuritu

MesajTrimis: 12 02 2007, 22:22    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Nu m-ai plictisit dar de 2 zile stau pe bloc sa reusesc instalarea lu gigi si tot nu mi-a iesit...semnal 10% ... inebunesc icon_mad.gif
    Sus
    claudiu_escu

Data inscrierii: Feb 18, 2005

MesajTrimis: 13 02 2007, 6:45    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Nelamuritu a scris:
    Nu m-ai plictisit dar de 2 zile stau pe bloc sa reusesc instalarea lu gigi si tot nu mi-a iesit...semnal 10% ... inebunesc icon_mad.gif

sfatul meu..imprumuta un alt receiver (un Humax, Nokia etc.), unul bun, si prinde satelitul Intelsat pe care e Digi, satelitul este predefinit in meniu, daca nu, incearca sa prinzi Thor-ul. Dupa ce ai reusit intoarce-te la conserva ta, te duci in meniu si ii dai "setarile fabricantului"

succes!
    claudiu
    stefanluchian

MesajTrimis: 13 02 2007, 7:48    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Sau un satfinder, poate poti sa imprumuti de la cineva, eventual inchiriezi de la magazin (daca o exista posibilitatea asta...)

Dar alti sateliti ai incercat sa prinzi? Asa, ca sa vezi daca solnita prinde macar ceva, poate-i lnb-ul busit, poate cablu, poate orice altceva...

Succes!
    Sus
    TibiM

Data inscrierii: Aug 12, 2002

MesajTrimis: 13 02 2007, 8:23    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

a functionat de 2 ori in felul urmator (empiric):
    - receiver-ul l-am fixat pe un canal "FTA" de pe Astra; fiind in DE am ales ARD
    - am fixat antena "ochiometric" dupa celelalte antene din jur fixate pe astra;
    - un pic de tunning pina cind am ajuns la un nivel de semnal satisfacator pe astra; a mers repede, astra avind un semnal bun
    - am mutat receiver-ul pe un canal de pe intelsat
    - am mutat antena in pasi mici spre vest pina cind am avut ceva semnal; apoi fine tunning daca e necesar - la mine nu a trebuit;

Ca receiver am folosit un Humax imprumutat. A durat ~1h.

Nu stiu daca va functiona in Spania.
    Bafta!
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar AIM Numar YIM Numar MSNM
    Nelamuritu

MesajTrimis: 15 02 2007, 21:39    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Cum am spus si in celelalte thread-uri ... Am renuntat la ideea de a mai imi omora nervi... Da am si satelit findr am si busola insa se pare ca nu am eu noroc sa-l gasesc pe Gigi... Acum astept o minte mai luminata poate rezolva problema .... Am sa va tin la curent cu ce le intamplate si cum s-a rezolvat problema, DACA SE VA REZOLVA CANDVA, si sper sa nu trebuiasca sa trimit receptoru in tara ca ma duc eu cu el cu tot si dau Gigiu in judecat icon_biggrin.gif ca mi-a mancat toti nervii icon_wink.gif
    Sus
    Pruteanu

Data inscrierii: Sep 27, 2002

MesajTrimis: 17 02 2007, 20:35    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Atentie la urmatoarele:
    * cablul de la lnb pana la receiver sa nu fie prea lung ( cu cat e mai lung, cu atat se pierde mai mult din semnal )
    * sa nu ai obstacole in fata ( gard de metal, etc. ).
    * functie de calitatea antenei, este posibil ca lnb-ul sa nu fie centrat pe antena.
    Din propie experienta, cand am avut antena aproape de reciver am prins sateltul doar miscand antena cu mana, foarte usor. Am lungit cablul - am avut nevoie de 30 de minunte sa-mi intre iar, si asta greu.... Orice variabila conteaza.
    Sus
    pely66

Data inscrierii: Mar 10, 2005

MesajTrimis: 18 02 2007, 16:04    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

poti cauta mult si bine cu conserva de la digi satelitul intelsat 01 nu il vei gasi,
    ia orice alt receptor si vei gasi sigur icon_lol.gif
    bafta
    Sus
    stefanluchian

MesajTrimis: 18 02 2007, 19:37    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

lasa-l, nu-l mai necaji, c-a dat deja cu banu de masa...
    Sus
    Nelamuritu

MesajTrimis: 18 02 2007, 20:42    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Cum am spus ... tot la ideea raman ca iti trebui noroc pt gasirea acestui satelit ce c... Dr trebuia sa platesc ca na asta e... Nea instalatoru nu a facut nimik diferit de mine numai ca el a atins antena aia si in 2 minute functiona excelent... Probabil e vrajitor icon_lol.gif dar asta e.... Nu am avut eu noroc
    Sus
    ovio

Data inscrierii: Jan 28, 2003

MesajTrimis: 28 06 2009, 17:30    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Salut, stie cineva daca merge digi tv pe un satelit-receiver humax entavio blu-fox CI cu Smartcardreader (nagravision) e in oferta la mediamarkt cu 59,-
    numa bine
    Ovidiu
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Numar YIM
    dani

Data inscrierii: Sep 25, 2002

MesajTrimis: 29 06 2009, 7:15    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

La Gigitv receiverul este imperecheat cu cartela. asta inseamna ca o cartela va functiona numai cu receiverul ei.
    Exista posibilitatea de a folosi cartela si in alte receivere, dar pentru asta ai nevoie de un receiver mai potent, mai multe cunostinte din domeniu , Boxkey si RSA pentru cardul respectiv.
    Detalii gasesti aici:

http://www.sateliti.info/showthread.php?t=5624&highlight=boxkey

Daca vrei sa prinzi posturi ro cu alt receiver, ia-ti focussat, acolo cartela merge in orice receiver.

PS: deocamdata digi merge pe Nagra2 pentru care exista emulator. Deci cu niste key pe care le gasesti pe net poti decoda pachetul gigi. Asta pana cand se va trece la nagra 3 si atunci ramai in intuneric.
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Sa mintim poporul cu televizorul Ora este GMT
    Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media