Data inscrierii: Sep 25, 2002 Locatie: Germany, Wiesn
Trimis: 05 01 2009, 12:54 Titlul subiectului:
Salut,
are cineva experiente cu furnizori de IPTV. In prezent sunt la Alice cu net-ul dar am citit in unele forumuri ca ar avea probleme (disparitia tonului pentru o secunda sau patratele din cauza transmisiei). Ce ofera T-Com si la ce calitate/stabilitate.
Inca i intrebare ar fi daca privesc la tv imi va scadea rata de transfer la net sau va afecta cumva netul?
Cam atat cu intrebarile si multumesc in avans pentru info.
Cand te uiti la tv scade "puterea" internetului. Toate (video, internet) vin over IP. Daca privesti in SD calculeaza undeva la minus 3-4 Mbps. Daca e HD - in jur de 8-10 Mbps. Banuiesc ca T-Home furnizeaza servicii HD numai la cei cu VDSL asa ca nu "doare" prea tare daca te uiti la TV si download in acelasi timp.
La calitatea imaginii las pe altii sa comenteze, dar as trece la IPTV numai de dragul aplicatiilor interactive care le au (catch up tv, nPVR, VoD, etc)
Data inscrierii: Sep 25, 2002 Locatie: Germany, Wiesn
Trimis: 05 01 2009, 23:57 Titlul subiectului:
Totusi nu ar trebui sa fie calitatea la transmisia SD mai buna decat pe cablu analog?
Aici unde stau nu e kabel deutschland (am verificat pe site) . Dupa ce m-am mutat am mai avut vreo 2 sapt tv de la cablu si se vedea cu "plasa" si nu mai mult de 30 de programe. Antena satelit nu am voie (am semnat in contract) asa ca imi ramane IPTV.
Netul e de 16000, cu urmatoarele caracteristici a liniei:
Statistics Downstream Upstream
Line Rate 17775 Kbps 1148 Kbps
Attainable Line Rate 20664 Kbps 1424 Kbps
Noise Margin 6.1 dB 13.2 dB
Line Attenuation 6.0 dB 4.4 dB
Output Power 0.0 dBm 12.1 dBm
Nu ar trebui sa fie stream-ul de tv in plus peste stream-ul de date?
Ar fi de ajutor daca cineva ar putea scrie propriile experiente cu IPTV Alice sau alt furnizor.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.